Gøteborg

Beste hotell i Gøteborg: Dette er våre anbefalinger

Anders Olsen

Inneholder annonselenker

Planlegger du en aldri så liten utflukt til söta bror? I denne artikkelen gir vi deg oversikten over de beste hotellene i Gøteborg!

Gøteborg er en by som har masse å by på. Det er ikke uten grunn at byen omtales som «Lille London». I Gøteborg finner du alt fra rik kultur og historie, til fantastiske matopplevelser og gode shoppingmuligheter. I hjertet av Gøteborg finner du også Liseberg, som er nordens største fornøyelsespark.

Og sist, men ikke minst – Gøteborg er godt kjent for sitt gode utvalg av hoteller, hvor du finner alt fra luksuriøse boutique-hoteller til mer budsjettvennlige lavprisalternativer. For å hjelpe deg med å finne det beste hotellet til ditt behov har vi undersøkt en lang rekke faktorer.

Vi har tittet nærmere på både beliggenhet, fasiliteter, servicenivå, standard og mye mer. Og ikke minst – vi har gjennomgått utallige kundevurderinger for å finne de hotellene som faktisk gir mest verdi for pengene.

Les videre for å finne ut av hvilke hoteller som er å anbefale i Gøteborg!

De beste hotellene i Gøteborg

Scandic Göteborg Central

Scandic Göteborg Central
Booking.com

Scandic Göteborg Central er et åpenbart valg for deg som vil ha et behagelig opphold, uten å sprenge hele budsjettet.

Hos Scandic Göteborg Central får du det beste av svensk gjestfrihet. Kjent for sin utsøkte frokostbuffé og sine moderne rom, er alt lagt til rette for et komfortabelt opphold.

Scandic Central skiller seg ut som et av de mer familievennlige hotellene i Gøteborg. Hos denne gjengen får du ikke bare gratis opphold for barn under 12 år – de har også en egen barneklubb og et spennende lekeområde for de yngste. Ekstra positivt er det jo at våre firbente venner også er velkomne på hotellet.

Når du først har tatt turen til Gøteborg anbefaler vi at du tar en sykkeltur i byen for å oppleve så mye som mulig. Heldigvis har Scandic Göteborg Central sykkelutleie, slik at du enkelt kan starte utflukten rett fra hotellet!

Se pris hos Scandic Göteborg Central

bestill

Gothia Towers

Gothia Towers
Booking.com

Gothia Towers i Gøteborg er mer enn bare et sted å overnatte. Hotellet er en opplevelse i seg selv.

Med sine 3 imponerende tårn byr hotellet på en fantastisk utsikt over byen. Utsikten over den populære fornøyelsesparken Liseberg er naturligvis også god, da den tross alt kun ligger et steinkast unna. Gjestene er samtidig spesielt begeistret for de luksuriøse rommene, det praktfulle spaet (for de over 16 år), og hotellets private treningssenter.

Hotellets mat- og drikkealternativer er også en opplevelse verdt å utforske. Gothia’s Heaven 23 Restaurant er berømt for sitt ikoniske rekesmørbrød, mens Restaurant Ristoria byr på spennende italienske retter.

Lobbybaren og Restaurant West Coast tilbyr lokale matvarer, mens kafeen Twentyfourseven serverer alt fra komplette måltider til raske snacks og drikke. Perfekt etter en lang dag på Liseberg, som kun ligger et steinkast unna!

Blant hotellene vi har gjennomgått er Gothia Towers en av de store kundefavorittene. Her kommer gjestene tilbake, gang på gang!

Finn beste pris hos Gothia Towers

bestill

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg
Booking.com

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Gøteborg er et symbol på kvalitet og komfort.

Hotellet, som ligger rett ovenfor Göteborg sentralstasjon, har komfortable rom, en velsmakende frokost og en beliggenhet som er rangert som 9,5 av 10. Her kan du virkelig oppleve byens puls og enkel tilgang til alt Gøteborg har å tilby.

Hotellets Hagabadet Spa er et perfekt tilfluktssted for avslapning, med alt fra transformerende vanndusjer til spa-basseng og badstue. Her kan du også bestille energigivende massasjer og nyte yoga i hotellets studio.

I tillegg tilbyr Radisson Blu privat parkering med ladestasjon for elbiler. Et ideelt valg for deg som reiser med bil, med andre ord.

Radisson Blu Scandinavia Hotel kombinerer sin gode kundeservice med førsteklasses fasiliteter. Her er du mer eller mindre garantert et behagelig opphold i Gøteborg!

Bestill ditt opphold hos Radisson Blue

bestill

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post
Booking.com

Clarion Hotel Post, et tidligere posthus fra 1920, er blant de mest unike hotellene i Gøteborg.

Med sin blanding av historisk sjarm og moderne bekvemmeligheter, er dette hotellet virkelig noe for seg selv. Hotellet ligger bare 50 meter fra Göteborg sentralstasjon. Her er alt lagt til rette for at du kan utforske byen!

Det oppvarmede utendørsbassenget på takterrassen er et stort trekkplaster, der du kan svømme mens du nyter utsikten over byen. Matelskere vil samtidig sette pris på Restaurant Norda, som serverer svenske og amerikanske spesialiteter. Restauranten vRÅ må også nevnes, hvor det tilbys sesonginspirerte japanske retter året rundt.

Etter en lang dag i byen kan du nyte et glass fra Post Bar’s omfattende vinliste eller øl fra lokale mikrobryggerier. For de som ønsker litt ekstra velvære, tilbyr Skönhetsfabriken Spa alt fra tørrbadstuer og dampbad til isdusjer og skjønnhetsbehandlinger.

Clarion Hotel Post tilbyr en unik og sjarmerende opplevelse for alle sine gjester – enkelt og greit!

Finn beste pris hos Clarion Hotel Post

bestill

Hotel Pigalle

Hotel Pigalle
Booking.com

Er du ute etter en unik og romantisk hotellopplevelse? Da er Hotel Pigalle i Gøteborg et perfekt valg.

Dette sjarmerende boutique-hotellet ligger i en bygning fra 1749, og interiøret står i stil med bygningens historiske sjarm, inspirert av 1920-tallets Art Déco.

Rommene og fellesarealene er pittoreske og fulle av detaljer som skaper en romantisk atmosfære. Sagt med andre ord – dette er det perfekte valget for par som ønsker en romantiske getaway!

Hotel Pigalle skuffer heller ikke når det kommer til mat og drikke. Deres egen vinbar, Bar Amuse, er et perfekt sted for en avslappende kveld med et godt glass vin. Når sommeren står for tur, kan du nyte deilig mat og fantastisk utsikt på takterassen i hotellets restaurant Atelier.

Hotel Pigalle er mer enn bare et sted å bo. Det er en opplevelse i seg selv!

Bestill opphold hos Hotel Pigalle

bestill

ProfilHotels Opera

ProfilHotels Opera
Booking.com

ProfilHotels Opera i Gøteborg er et utmerket valg for deg som vil bo sentralt. Hotellet ligger strategisk plassert i nærheten av busstasjoner og sentralbanestasjonen. Samtidig bys det på komfortable rom, et vennlig personale og en frokost som virkelig gir en god start på dagen.

For deg som er opptatt av kultur nevner vi også at hotellet kun ligger noen få skritt unna byens berømte operahus. Perfekt for kulturentusiastene – eller deg som bare vil oppleve noe nytt.

En annen stor fordel med ProfilHotels Opera er muligheten for ekstra avslapning. Mot en liten ekstra avgift kan du fritt benytte deg av det innendørse svømmebassenget og de to badstuene. Her kan du lene deg tilbake og slappe av etter en lang dag med sightseeing i byen.

Alt i alt gir ProfilHotels Opera deg alt du trenger for et minneverdig opphold i Gøteborg!

Bestill opphold hos ProfilHotels Opera

bestill

Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel
Booking.com

For deg som vil ha litt ekstra luksus, er Elite Plaza Hotel i Gøteborg det perfekte valget.

Hotellet, som er lokalisert i en stilig nyklassisistisk bygning i sentrum av byen, imponerer med sin grandiose arkitektur og luksuriøse innredning. Denne elegante atmosfæren, kombinert med hotellets høye servicenivå, gjør Elite Plaza til et knallgodt valg for deg som verdsetter luksus og kvalitet.

Elite Plaza er for øvrig ikke bare et luksuriøst hotell. Hotellet har dessuten en bærekraftig profil, og er godt kjent for å legge til rette for miljøvennlig turisme.

Selve beliggenheten er det lite å utsette på. Hotellet ligger kun 350 meter fra sentrum, slik at du enkelt kan ta deg rundt i byen til fots. Dette liker vi!

Når det kommer til mat og drikke, har du flere gode valg på hotellet. Den atrium-inspirerte Swea Hof-restauranten tilbyr elegant gourmet-mat basert på lokale råvarer. Etter middagen kan du nyte en drink i Plaza Bar, eller oppleve britisk pubkultur på The Bishop’s Arms.

Med sin kombinasjon av gammeldags komfort og moderne fasiliteter, er Elite Plaza et utmerket valg for et luksuriøst opphold i Gøteborg.

Se pris hos Elite Plaza Hotel

bestill

Hotel Riverton

Hotel Riverton
Booking.com

Hotel Riverton, et moderne og trendy hotell, ligger perfekt til ved havneområdet i Gøteborg. Med sitt moderne design og flotte utsikt over elven, gir hotellet deg et unikt preg på ditt opphold i byen. Dette er stedet for deg som setter pris på stil og design, og ønsker å nyte vakre utsikter fra ditt eget rom.

Det som virkelig setter Hotel Riverton i en klasse for seg selv, er deres View Skybar & Restaurant. Her kan du nyte deilige måltider og drinker mens du beundrer den imponerende utsikten over byen og havnen.

Hotellet har også en egen spaavdeling, hvor du kan koble av med aromaterapi, en dukkert i det innendørs svømmebassenget, eller en tur i tørr- eller dampbadstuen. For de som liker å holde seg i form på ferien, er det også et privat treningsstudio på hotellet.

Hotel Riverton er et flott valg for deg som verdsetter stil, komfort og unik utsikt over Gøteborg!

Bestill opphold hos Hotel Riverton

bestill

Comfort Hotel Göteborg

Comfort Hotel Göteborg
Booking.com

Comfort Hotel Göteborg er perfekt for deg som søker komfort og bekvemmelighet.

Dette moderne hotellet, som gir flott utsikt over Göta Älv-elven i sentrum av Gøteborg, tilbyr komfortable rom, vennlig personale og en utmerket beliggenhet. Hotellet er kjent for å gi god verdi for pengene, noe som gjør det til et ypperlig valg for deg som ønsker å holde budsjettet.

Comfort Hotel Göteborg tilbyr en frokostbuffé hvor det er mye forskjellig å velge mellom, noe som gir en god start på dagen. For de som liker å holde seg i form, er det gratis tilgang til hotellets treningsstudio og badstue. Når du blir sulten, kan du prøve asiatiske retter i hotellets restaurant, OGBG.

I tillegg tilbyr hotellet privat parkering, inkludert lademuligheter for elbiler. Alt dette gjør Comfort Hotel Göteborg til et komfortabelt, prisvennlig og praktisk valg for ditt neste opphold i Gøteborg.

Se pris hos Comfort Hotel

bestill

Hotel Flora

Hotel Flora
Booking.com

Sist, men absolutt ikke minst, har vi Hotel Flora. Dette trendy boutiquehotellet ligger i det sjarmerende Haga-området, kjent for sine hyggelige kafeer og butikker. Med sin unike innredning og hyggelige atmosfære, er Hotel Flora en ekte perle i Gøteborg.

På Hotel Flora finner du Södra Larm Bar & Bistro, hvor du kan nyte deilige retter og forfriskninger i et trendy miljø. For de som er på forretningsreise, eller bare trenger et rolig sted å jobbe, tilbyr hotellet «Flora Workspace». Dette er en dynamisk, delt arbeidsplass i hjertet av Gøteborg, perfekt for coworking eller for de som foretrekker å jobbe i fred.

Med sin bohemske sjarm og utmerkede beliggenhet er Hotel Flora et populært valg blant unge reisende og de som søker en litt annen hotellopplevelse. Her er alt lagt til rette for et unikt opphold!

Bestill opphold hos Hotel Flora

bestill

De beste hotellene i Gøteborg: Kort oppsummert

Å finne det beste hotellet i Gøteborg kan føles overveldende. Med vår guide er heldigvis det meste av jobben gjort. Vi har tatt en nøye gjennomgang av hva hotellene har å by på, og håndplukket de beste hotellene i Gøteborg.

Vi håper og tror du har funnet et hotell som passer deg og ditt behov. God tur!

Hotell i Gøteborg: Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Gøteborg?

Det avhenger av dine preferanser, men sentrum, Haga og havneområdet er populære områder. Disse områdene gir deg nærhet til severdigheter, shopping og god mat.

Er det bra uteliv i Gøteborg?

Ja, absolutt! Gøteborg har et livlig uteliv med en rekke barer, klubber og musikkscener som passer alle smaker.

Når er det best å reise til Gøteborg?

Sommermånedene, fra juni til august, er ideelle for å oppleve Gøteborg på sitt beste. Byen er da full av liv, med mange utendørsaktiviteter og festivaler.