Bergen

Beste hotell i Bergen: Uslåelig overnatting blant de syv fjell

Karl Øgaard

Inneholder annonselenker

Bli med til Bergen, hjertet av Vestlandet, en by som bobler over av sjarm og skjønnhet. Omringet av syv fjell, er det som å vandre rundt i et levende postkort. Og leter du etter de beste hotellene i Bergen? Da er du på rett sted.

Ta deg en tur ned til det pulserende Fisketorget, hvor du kan sikre deg en bit av havet. Og ikke glem trehusene på den historiske Bryggen. De er virkelig så sjarmerende som de sier, med en historie like fargerik som fasaden.

Byen er også vert for noen av de beste hotellene i hele Norge. Her finner du hoteller som blander koselig komfort, førsteklasses service og sjarm, som tar oppholdet ditt fra «å, dette er fint» til «wow, dette er helt magisk!»

Hotellene vi skal dykke ned i nå, er ikke bare plukket ut av en hatt. Nei nei. Disse er håndplukket med omhu, basert på service, fasiliteter, beliggenhet og det lille ekstra som gjør dem unike.

Og vi har ikke bare stolt blindt på hotellenes egen markedsføring – vi har også sjekket ut anmeldelser fra tidligere gjester for å sikre at disse hotellene virkelig leverer varene. Så len deg tilbake og bli med på en reise gjennom Bergens beste hoteller!

Beste hotell i Bergen

Bergen Børs Hotel

bergen børs hotel

Bergen Børs hotell er et fantastisk valg for de som setter pris på en elegant blanding av historisk sjarm og moderne komfort. Med sine røtter i en av Bergens mest ikoniske bygninger, den gamle børsbygningen, har hotellet klart å bevare den rike arven mens det samtidig tilbyr moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt og luksuriøst opphold.

Hotellet ligger i hjertet av Bergen sentrum, bare noen få skritt unna Fisketorget og Bryggen. 

Den storslåtte restauranten er et av høydepunktene ved oppholdet på Bergen Børs Hotell. Her kan du starte dagen med en førsteklasses frokost mens du beundrer panoramautsikten over Vågen. Om kvelden kan du glede deg over en middag laget av noen av de beste lokale råvarene, tilberedt med ferdigheter og kreativitet av hotellets dyktige kokker.

Finn beste pris hos Bergen Børs

bestill

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

thon hotel rosenkrantz bergen

Thon Hotel Rosenkrantz er kjent for sin utmerkede kundeservice og komfortable rom. Fra det øyeblikket du setter foten innenfor døren, blir du møtt av et team av vennlige ansatte som vil gjøre alt de kan for å gjøre oppholdet ditt så fantastisk som mulig.

Rommene er moderne og elegant innredet, med alle nødvendige fasiliteter så du kan slappe av etter en lang dag med utforskning.

Og la oss ikke glemme beliggenheten – et steinkast fra Bryggen, så du har tilgang til byens mest ikoniske severdigheter rett utenfor døren. For deg som kommer med bil, ligger hotellet rett ved siden av et parkeringshus. Praktisk!

Med sin utmerkede service, komfortable rom, og sentrale beliggenhet, er det ingen tvil om at dette hotellet fortjener en høy plass på listen over de beste hotellene i Bergen.

Finn beste pris hos Rosenkrantz

bestill

Klosterhagen Hotell

klosterhagen-hotell-bergen

Klosterhagen Hotell er perfekt for deg som søker et rolig og avslappende opphold, uten å ofre nærheten til Bergen sentrum. Dette sjarmerende hotellet ligger i en rolig del av byen, kun en kort spasertur til Bergen sentrum.

Med bare 15 rom, er det plass til å gi hver gjest personlig oppmerksomhet. Og hver ettermiddag kan du nyte hjemmelagde vafler i bakgården.

Klosterhagen tilbyr ulike pakketilbud, skreddersydd for å imøtekomme behovene til forskjellige typer gjester. har noe for enhver smak. Er du på en romantisk get-away, en jentetur, en familieferie, eller bare en ivrig turentusiast? Uansett hva du har i tankene, har nok hotellet en pakke som passer perfekt for deg.

Med sin blanding av en rolig beliggenhet, komfortable rom, og personlig service, er Klosterhagen Hotel et ypperlig valg for et uforglemmelig opphold i Bergen. Trust us, dette stedet er en skjult perle!

Klosterhagen fikk merket Travelers Choice Award i 2020 og 2023 hos Tripadvisor for sin fredelig beliggenhet, komfortable rom, og personlig service. Dette sjarmerende hotellet er et utmerket valg for et minneverdig opphold i Bergen.

Finn beste pris hos Klosterhagen

bestill

Opus XVI

Opus 16 hotell i Bergen

Opus 16, et vakkert hotell preget av Edvard Griegs livshistorie, tilbyr en opplevelse som er like melodisk og harmonisk som komponistens egne verker. Hotellet ligger i hjertet av Bergen på Vågsallmenningen, en ideell beliggenhet for de som ønsker å utforske byen til fots.

Rommene på Opus XVI er innredet med en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne stil, alle designet med tanke på detaljer og komfort som gir deg en følelse av ren luksus.

Et av høydepunktene ved Opus XVI er restauranten, som har etablert seg som et av de beste spisestedene i Bergen. Her kan du nyte et utvalg av kulinariske mesterverk, inspirert av lokale ingredienser og internasjonale smaker.

Opus XVI Afternoon Tea

Og selv om du kanskje ikke er den største te-entusiasten, må du prøve Afternoon Tea på Opus XVI. Inspirert av britisk selskaptradisjon, er det mer enn bare en kopp te – det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Finn beste pris hos Opus XVI

bestill

Moxy Bergen

Moxy Bergen Hotell

Moxy Bergen er fresht, moderne og ligger i det pulserende Solheimsviken-distriktet, rett ved vannet. Rommene er stilfullt innredet, og velger du sjøsiden har du sikret deg en fantastisk utsikt.

Hotellet ligger rett ved Bybanen så byens attraksjoner er lett tilgjengelig.

Moxy Bergen forstår også at ferie ikke handler om å stresse. Frokosten serveres lenge så du kan sove inn og nyte matbit når det passer. Ingen hast, bare nyt.

Finn beste pris hos Moxy Bergen

bestill

Hotel Norge by Scandic

hotel norge by scandic

Klar for et opphold som er ren luksus? La oss introdusere det ikoniske Hotel Norge by Scandic. Med en beliggenhet som er så sentral som det kan få blitt, rett ved Festplassen, er dette stedet et sted du bare må oppleve.

Dette luksuriøse hotellet tilbyr gjestene en perfekt blanding av moderne komfort, førsteklasses fasiliteter, og utmerket service. Og for de treningsglade blant oss, har de et toppmoderne treningssenter, med alt du trenger for å holde formen oppe på reisen.

En av høydepunktene ved Hotel Norge by Scandic er det fantastiske innendørs svømmebassenget og spa-avdelingen. Her kan du koble koble med oppvarmede bassenger, badstue og steambad etter en dag med sightseeing i Bergen.

Så kan du slappe av i relax-område med daybeds. Høres det ikke ut som den perfekte måten å lade batteriene på? Vi tror det, og det tror vi du vil også.

Finn beste pris hos Scandic

bestill

Hotel Oleana

Hotel Oleana Bergen

Hotel Oleana, som ligger på Øvre Ole Bulls plass, byr på en fargerik og leken atmosfære. Når solen går ned, blir området rundt det sprudlende hotellet en pulserende hub for musikk, kultur og underholdning.

Det er stedet å være hvis du vil ha et glimt av det yrende livet Bergen har å by på.

Også må vi ikke glemme maten! Hotel Oleanas restaurant har blitt en hotspot for både turister og lokalbefolkningen. Med sin avslappede atmosfære og en meny som har noe for enhver smak, er dette stedet du vil slappe av med en deilig middag og et par cocktails etter en lang dag med opplevelser.

Og som en liten ekstra bonus får du gratis parkering under oppholdet.

Finn beste pris hos Hotel Oleana

bestill

Citybox Bergen City

Citibox Bergen City Hotel

Citybox Bergen City representerer en innovativ tilnærming til hotellbransjen. Enkelt, effektivt og moderne.

Med nøkkelfrie rom og brukervennlig teknologi, får du en sømløs og lettvint opplevelse fra innsjekking til utsjekking. På denne måten kan de holde prisene nede.

Og for dere dyreelskere der ute – firbente familiemedlemmer er hjertelig velkomne. Hvis du er på jakt etter et rimelig, bærekraftig og dyrevennlig hotellopphold, er Citybox Bergen et solid valg.

Finn beste pris hos Citybox Bergen

bestill

Det Hanseatiske Hotel

Det Hanseatiske Hotel

Det Hanseatiske Hotel er en ekte perle i Bergen, perfekt plassert i et av byens eldste og mest ærverdige bygninger på den historiske Bryggen. Hotellets bygning daterer seg helt tilbake til 1500-tallet, og dette historiske preget er tydelig gjennom hele eiendommen.

Den karakteristiske innredningen består av mørke, myke fargetoner og mønstre, komplementert med autentiske tømmervegger og solide tremøbler. Synk ned i en av de lekre skinnsofaene, omgitt av antikke detaljer og nyt den historiske atmosfæren.

Det Hanseatiske Hotel byr på ikke bare én, men tre restauranter, hver med sin egen unike sjarm. Hva med en smakfull Tex-Mex opplevelse på Casa Del Toro? Eller kanskje du foretrekker det varierte utvalget av kjøtt, fisk og hjemmelagede burgere på det moderne Brasseriet? Og ikke glem Finnegaardsstuene, med sine flotte selskapslokaler og utsøkte menyer.

Det Hanseatiske Hotell er stedet hvor historie, komfort og gastronomi møtes.

Finn beste pris hos Hanseatiske Hotel

bestill

Hotel Zander K

Hotell Zander K i Bergen

Kjent som Bergens mest urbane hotell, tilbyr Hotel Zander K et opphold som perfekt blander stil, komfort, og en bærekraftig tilnærming som både inspirerer og gir ro i sinnet.

Når det kommer til beliggenhet, er Hotel Zander K midt i sentrum av det hele. Og for de som vil utforske byen på en grønn og miljøvennlig måte, tilbyr hotellet utleie av bysykler rett utenfor døren.

Trill gjennom Bergens gater, oppdag skjulte skatter, og ta inn alle severdighetene på to hjul. Det er en flott måte å utforske byen på.

Finn beste pris hos Zander K

bestill

Der har du det – de ti beste hotellene i Bergen, alle klare til å gjøre ditt opphold i denne vakre byen til en uforglemmelig opplevelse. Nå er det bare å velge det hotellet som passer best for deg og se frem til et eventyr i Bergen. Lykke til med planleggingen og god tur!