Reisetips

Flyhjelp erfaringer: Slik får du erstatning ved forsinket fly

Karl Øgaard

Inneholder annonselenker

Har du opplevd at flyet ditt er forsinket, overbooket eller avlyst? Flyhjelp hjelper reisende som deg med å få kompensasjon. I denne artikkelen kan du finne ut mer om selskapet og lese kunders erfaringer med flyhjelp.no.

Uforutsette problemer når du reiser er kjipt og det er vanskelig å vite hvilke rettigheter man har. Det er ofte krevende å få riktig informasjon og en rettferdig kompensasjon fra flyselskapet når noe går galt. 

Hvis du er i en slik situasjon kan du registere din sak på Flyhjelp.no og motta opptil 6000,- i kompensasjon. Les videre for å finne ut mer om tjenestene Flyhjelp tilbyr og erfaringene vanlige reisende har hatt med selskapet.

Flyhjelp erfaringer: Kort oppsummert

De fleste elsker å reise på ferie og stort sett går det knirkefritt. Likevel er det ikke alltid ting går helt som planlagt. Flyet blir forsinket eller i verste fall avlyst. Da er det ikke lett å vite hva du skal gjøre – og det er ikke alle flyselskap som er behjelpelige med å løse problemet. 

Risikofritt – enkelt og raskt

søk kompensasjon

Her er noen av fordelene ved å bruke Flyhjelp 

 • Rask og enkel registrering av krav
  Flyhjelps nettside er lett å bruke, og du kan kjapt og enkelt registrere kravet ditt. Dersom du har spørsmål, er det kunnskapsrike teamet klare til å hjelpe deg over e-post eller telefon. 
 • God juridisk kompetanse
  Flyhjelps team består av juridiske eksperter som spesialiserer seg i dine rettigheter som passasjer. Erfarne saksbehandlerne hjelper deg med å følge opp saken din mot flyselskapet og sørger for at du mottar erstatningen du har krav på. 
 • Støtte gjennom prosessen
  Flyhjelp har hjulpet tusenvis av reisende i Norge, Danmark og Sverige å få rettferdig kompensasjon for flyproblemene de har opplevd. Her får du god støtte gjennom en prosess de fleste opplever som forvirrende og vanskelig. 
 • Motta kompensasjonen du har rett på
  På tross av at flyselskaper har informasjonsplikt og at du som passasjer har visse rettigheter, er de ofte tilbakeholdne med å gi relevant informasjon og utbetale kompensasjon. Prosessen med å motta erstatning for kansellerte fly kan fort bli langtrukken, og du får kanskje ikke summen du har krav på. Med Flyhjelps lange erfaring og gode kjennskap til hvordan dette fungerer, har du bedre sjanser for å få det du har krav på.

Hvem er Flyhjelp?

Flyhjelp er et skandinavisk selskap stiftet i 2014. Siden den tid har selskapet hjulpet tusenvis av reisende med å motta erstatning i forbindelse med forsinkelser, kanselleringer og forsvunnet bagasje. Flyhjelp hjelper deg med å få refundert dine flybilletter. Du kan kreve kompensasjon opp til 6000,- per passasjer.

Dessverre er det slik at mange opplever å bli sviktet av flyselskaper og mangler oversikt over hvilke rettigheter de har. Her kommer flyhjelp inn i bildet. De kjenner dine rettigheter som passasjer og hjelper deg med å få det du har krav på.

Flyhjelp samarbeider med Tryg Forsikring og er statsautorisert til å innkreve kompensasjon og refusjon av flybilletter. Flyhjelp tilbyr informasjon og tjenester rundt følgende scenarioer:

 • Flyforsinkelser
 • Kansellert fly
 • Mistet bagasje
 • Nektet boarding
 • Mistet flyforbindelse
 • Ekstrautgifter

Nettsiden er veldig brukervennlig og det tar deg rundt 3 minutter å opprette en sak.

Du kan finne ut om du har rett på økonomisk erstatning, mat og drikke, innkvartering på hotell med mer. Flyhjelp vurderer din individuelle situasjon.

Hva er kundenes dom? 

Hvis du lurer på å bruke Flyhjelp, er du sikkert interessert i å høre hvordan andre reisende har opplevd selskapet. Vi har sjekket hva kunder skriver på Trustpilot, Facebook, Google og deler noen av selskapets nylige anmeldelser nedenfor.

Det er ingen tvil om at Flyhjelp har bistått mange reisende, med en lang rekke positive tilbakemeldinger fra kunder på nett.

Vi fant over 1300 anmeldelser på Trustpilot, og der har selskapet status som Enestående med en TrustScore på 4,5 stjerner. På Facebook viser en vurdering på 4,6 av 5, med over 100 anmeldelser. Google-anmeldelser i skrivende stund ligger på 114 med en gjennomsnittlig score på 4.4.

Dette sier tidligere kunder om Flyhjelp: 

Fulgte opp kravet vårt om kompensasjon og sørget for at vi fikk det vi hadde krav på. Registrering av våre krav var enkelt, oppfølgingen bra og utbetaling av kompensasjon lett og rask.

Morten, 6. februar 2023

Fantastisk med så god hjelp i forbindelse med kompensasjon etter flystreik når man føler seg liten kunde mot et stort konsern.

Trine, 31. januar 2023

Meget bra behandling. Anbefaler bruk av «Flyhjelp». Kort behandlingstid. Lett å fylle ut skjemaet. Pengene ble hurtig overført til konto. Takk til Flyhjelp.

Elza, 2. januar 2023

Dette fungerte veldig bra. Enkelt og intuitivt. Overraskende at det så mange nordmenn som ikke vet om flyhjelp og rettighetene våres ved forsinkelser ol.

Sebastian, 1. januar 2023

Jeg har fått erstatningspenger! I tillegg til at jeg har fått tilbake alle utlegg, har jeg også fått erstatning fordi avlysningen kom så seint. Selv om det har tatt tid, har flyhjelp hele tiden holdt meg oppdatert om prosessen (…)

Trine, 10. juli 2022

Som du ser er svært mange kunder fornøyde og trekker spesielt frem den enkle registreringen på nettstiden, god oppfølging og ikke minst, kompensasjon!

Vinner 98% av sakene

opprett sak
Hva er Flyhjelp?

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelper privatpersoner med å få informasjon og kompensasjon når fly blir avlyst eller forsinket.

Hvor mye koster Flyhjelp?

Flyhjelps tjenester er helt gratis dersom teamet ikke er i stand til å hjelpe deg med å innhente kompensasjon. Fører kravet til en utbetaling tar Flyhjelp 30% av summen. Totalt kan du motta opptil 6000,- per reisende.

Får man erstatning for flyforsinkelser?

Ja, du kan få erstatning hvis ditt fly er forsinket. Hvis du lurer på om du har rett på kompensasjon etter et avlyst, overbooket eller forsinket fly, kan du prøve Flyhjelps beregner – det tar kun et par minutter å få svar!

Flyhjelp Erfaring: Vi er imponerte

Flyhjelp tilbyr god informasjon, rådgivning og støtte i prosessen med å rette krav mot flyselskaper.

På nettet finner du svært mange gode anmeldelser fra fornøyde kunder som har fått god hjelp. Enten det er snakk om avlyste, forsinkede eller overbookede fly får du den hjelpen som trengs gjennom Flyhjelp.no.

Alt i alt kan vi trygt anbefale tjenestene fra Flyhjelp. Vi er hvertfall ikke i tvil om hvem vi skal kontakte neste gang flyet blir kansellert!

Få eksperthjelp i dag!

SØK HER