London

Beste hotell i London sentrum: 10 fantastiske valg

Karl Øgaard

Inneholder annonselenker

London er en av verdens mest populære byer å besøke – og derfor har besøkende til Englands hovedstad enormt mange hoteller å velge mellom. Hvis du planlegger din neste tur og ønsker tips på bra hotell i London sentrum, har du kommet til det rette stedet!  

Vi hjelper deg med å vade gjennom havet av de mest anbefalte hotellene i London for å finne overnattingsstedet som passer deg og turen din best. I denne listen har vi samlet de beste hoteller i London. Her vil du finne et godt utvalg som passer ulike prisklasser og ønsker. 

Anbefalte hoteller i London

Her finner du noe for enhver smak – les videre for å finne det perfekte hotellet til din neste reise til London!

The Savoy – Et luksuriøst valg

King size seng på the savoy hotell london
Booking.com

Med en fantastisk beliggenhet langs elva Thames, rett ved Covent Garden, har dette eksklusive hotellet ønsket gjester velkommen siden 1889. På The Savoy finner du en rekke overdådige rom og suiter. Mange med helt rå utsikt. Hotellet kan også by på spa, svømmebasseng og treningssenter. Og hvis du vil ta helt av kan du få butler service som sørger for at du har alt du trenger under oppholdet ditt. 

Prisnivået på dette luksushotellet er høyt, så det passer helt klart best for de som er villige til å betale mer for en ekstraordinær hotellopplevelse. Hvis du vil oppleve litt av luksusen The Savoy byr på uten å måtte betale for et helt opphold, kan du nyte en deilig middag eller afternoon tea i et av hotellets restauranter. 

Finn beste pris!

bestill

Canopy By Hilton London City – Stilrent og sentralt

Canopy by Hilton London City
Booking.com

Dette flotte Hilton-hotellet åpnet i 2021 i London’s trendy East End. Hotellet har en fin restaurant i tillegg til et døgnåpent treningssenter, og du kan også låne sykler gratis hvis du ønsker å utforske London på to hjul. Det har en svært god beliggenhet for de mange severdighetene i området, og du kan gå til Tower of London, Spitalfields Market, og St Paul’s Cathedral på kort tid. 

Dette stilfulle hotellet ble kjapt populært blant turister grunnet den gode beliggenheten, servicenivået og priser som er svært rimelige for området. Canopy By Hilton er et bra hotell i london sentrum for reisende som ønsker å holde kostnadene nede, uten å ofre komfort. 

Finn beste pris!

bestill

W London Leicester Square – Moderne luksus midt i Soho 

W London Leicester Square Hotell
Booking.com

Hvis du er ute etter et fint hotell i London nær shopping, er W London Leicester Square i West End et svært godt valg. Dette moderne luksushotellet har et lekent design, med en populær restaurant og cocktailbar i tillegg til eget spa og fitnessenter. 

Hotellet befinner seg midt i trendy Soho, og har en svært god beliggenhet for alt London har å by på. Det er flust av shoppingmuligheter i området rundt hotellet, med kort gåavstand til Londons største shoppinggater Oxford Street, Regent Street og New Bond Street. 

Finn beste pris!

bestill

Notting Hill Gate Hotel – Enkel standard i et sjarmerende strøk

notting hill gate hotel
Booking.com

Hvis du reiser på budsjett, kan det være lurt å velge et hotell litt utenfor Londons mest sentrale områder som har kort avstand til offentlig transport. Notting Hill er et utrolig koselig og rolig strøk med mange hyggelige restauranter, butikker og kaféer. 

Notting Hill Gate Hotel er et sjarmerende, budsjettvennlig hotell rett ved Londons velkjente Hyde Park. Her kan du sove godt om natten uten støyen man må tåle i Londons mest travle områder, og fra hotellet kommer du deg til Oxford Street på under 15 minutter på undergrunnen. Her er rommene mindre og mer enkelt innredet enn det du finner i de mer luksuriøse hotellene, men bankkontoen din vil takke deg! 

Finn beste pris!

bestill

The Soho Hotel – Nydelig boutiquehotell

the soho hotel
Booking.com

Dette Soho-baserte boutique-hotellet har en fantastisk beliggenhet i hjertet av London, og er svært populært blant reisende. Her finner du 96 rom, suiter og leiligheter som alle har et unikt design, og hotellet har også en trendy restaurant og bar i tillegg til spa og treningssenter. På tross av at Soho er kjent som er spennende område som yrer av liv, gir dette hotellet ro om natten siden det ligger i en rolig sidegate. 

For de teaterinteresserte er hotell i Soho helt perfekt – her er det gåavstand til de fleste av Londons mest populære musikaler og teaterforestillinger. I tillegg er det lett å komme seg til mange av Londons andre spennende severdigheter fra basen i Soho – men prisnivået på The Soho Hotel betyr at det passer best for de som ikke reiser på budsjett!

Finn beste pris!

bestill

CitizenM London Shoreditch – Når du vil jobbe på dagen og feste på kvelden

CitizenM London Shoreditch
Booking.com

Dette freshe og moderne hotellet er en del av hotellkjeden citizenM, som tilbyr rimelige hoteller i mange av de mest populære byene i verden. Hotellet har en super beliggenhet i hipster strøket Shoreditch, med masse nattklubber og pubber i nærheten. Dette er den perfekte basen for å utforske alt London har å by på. 

Her finner du spennende design og interiør, god service og et spesielt fokus på å tilby rask internettforbindelse og rolige lounger – så hvis du må jobbe litt under turen din er det gode muligheter for det. 

Finn beste pris!

bestill

Park Plaza Westminster Bridge London – Store rom for hele familien

Park Plaza Westminster Bridge London
Booking.com

Hvis du vil få med deg så mye som mulig av Londons mange spennende severdigheter på turen din, er Park Plaza Westminster Bridge London det perfekte hotellet. Hotellet er svært sentralt, kun et steinkast fra London Eye, Big Ben og London Aquarium. Helt glimrende om dere vil utforske de viktigste landemerkene som Westminster Abbey, Buckingham Palace og Trafalgar Square. Det er også gåavstand til flere av Londons interessante museer. 

De store moderne rommene er perfekt om du skal til London med barn. Hotellet kan også by på fantastisk utsikt, et avslappende spa og innendørs svømmebasseng i tillegg til flere restauranter, kaféer og barer. 

Finn beste pris!

bestill

Generator London – Sosialt og rimelig hostel

Generator London
Booking.com

For deg som reiser på budsjett, er det kanskje ønskelig å unngå å betale for mye for hotell – da har du tross alt mer penger til overs for opplevelser! Det trenger ikke være dyrt å overnatte på et trygt og greit hotell sentralt i London, og Generator London ved Kings Cross er bevis på dette. 

Dette er et svært sentralt hotell og vandrerhjem med moderne design, kun 15 minutter å gå fra British Museum. Man kan bestille rom som deles med andre eller privat rom for opptil 2 personer, og prisene er svært budsjettvennlige. Her finner du også restaurant, nattklubb og et sosialt miljø. Generator London er spesielt populært blant yngre turister som vil møte folk fra hele verden.

Finn beste pris!

bestill

Montcalm Royal London House – City Of London

montcalm royal london house
Booking.com

Hvis du er ute etter et spahotell for ditt besøk til London, er Montcalm Royal London House – City of London et svært godt valg. Dette stilfulle, sentrale hotellet tilbyr mye verdi for pengene, med komfortable rom og eget spa, i tillegg til god mat og drikke på hotellets flere restauranter og barer. 

Slapp av med en spabehandling og en svømmetur i hotellets basseng etter en lang dag med opplevelser i storbyen. På kveldstid kan du nyte en cocktail på hotellets rooftop bar, med fantastisk utsikt over London. 

Finn beste pris!

bestill

Chiltern Firehouse – Hotspot for kjendiser

Chiltern Firehouse Hotell i London

Chiltern Firehouse er et stilfullt hotell i Marylebone, rett ved Bond Street og Hyde Park. Den sjarmerende bygningen var opprinnelig en brannstasjon fra 1880-tallet, og med sitt spennende retro interiørdesign har dette flotte hotellet blitt svært populært. Hotellrommene her er komfortable og dekoren gjennomført, men prisene er ikke særlig lommebok vennlige. 

Chiltern Firehouse har også en prisvinnende restaurant som har blitt et hotspot for kjendiser og de som ønsker en glamorøs utekveld i London – så hvis du ikke får bestilt rom her denne gangen, kan du alltids besøke dette fine hotellet for å spise middag eller prøve noen gode cocktails. 

Populære hotell i London sentrum

Har du ikke helt klart å bestemme deg? Her får du en rask oversikt over gode hoteller i London sentrum!

Booking.com

Reise til London – Ofte stilte spørsmål

Hvilket hotell i London anbefales?

London har svært mange flotte hoteller å velge mellom. Hvilket hotell som passer best til din tur kommer an på hva du og ditt reisefølge er mest interessert i. Vår liste over de best anbefalte hotellene sentralt i London er et godt sted å begynne når du skal bestille hotell til turen din. 

Er det trygt i London?

London er heldigvis en veldig trygg by for turister, men det er alltid lurt å være forsiktig når du er ute på reise. Passer godt på lommeboken, mobilen og andre verdisaker på steder der du må stå tett i tett. Lommetyver opererer gjerne på kollektiv transport, og kafeer både på dag- og kveldstid. Du bør også være forsiktig når det gjelder å ferdes ute alene sent på natten – områder som East End, Brixton og Peckham spesielt har rykte på seg for å være litt utrygt. 

Slik valgte vi

For å velge ut våre topp 10 anbefalinger for Londons beste hotell har vi sett på kriterier som beliggenhet, service, sikkerhet, design og prisnivå. Når du skal besøke London, er det lurt å bo så sentralt som mulig – da slipper du å bruke mye ekstra tid og penger på å komme deg dit du vil.  

Enten du er mest interessert i shopping, sightseeing, teater- og kulturopplevelser, restauranter, natteliv eller et avslappende opphold på spa hotell, gir vi deg alle de beste hotell tipsene for Londonturen din.  

Vi håper denne listen over Londons topp 10 hoteller hjelper deg med å finne drømmehotellet til turen din! Nå gjenstår det bare å bestille hotellet og pakke kofferten – god tur til London!

Billig hotell i London

Fortsatt ikke klart å bestemme deg? Her har du noen rimelige hoteller i London!

Booking.com