Norge

Beste hotell med badeland på Østlandet

Anders Olsen

Inneholder annonselenker

Hvem trenger vel å dra på ferie til utlandet når vi har så mange flotte feriemuligheter her hjemme i Norge? I denne artikkelen tar vi for oss de beste hotellene med badeland på Østlandet!

Vi er heldige som har mange flotte badeland i vårt langstrakte land, og Østlandet er intet unntak.

Kanskje planlegger du en aldri så liten getaway med familien eller vennegjengen, og har lyst til å ha det litt ekstra gøy på utflukten. Da er jo hotell med badeland midt i blinken. 

I denne artikkelen går vi gjennom våre favoritthoteller med badeland på Østlandet. Vi har fokusert på overnattingssteder i ulike områder og forskjellige prisklasser, slik at det er enkelt å finne noe som passer deg og ditt behov.

 Les videre for å se våre toppvalg!

Quality Hotel Skjærgården

Badeland på Quality Hotel Skjærgården
Booking.com

Opplev en tropisk paradisferie uten å forlate Norge på Quality Hotel Skjærgården i Langesunds vakre skjærgård.

Quality Hotel Skjærgården er blant de beste familievennlige hotellene med badeland på Østlandet, og hotellet ligger idyllisk til i Langesunds vakre skjærgård.

Ha det gøy på badelandet

La oss ta det mest spennende først. Yess, vi snakker om selvfølgelig om badelandet. Med hele 4000 kvadratmeter å boltre seg på, og en vanntemperatur på 31 grader selv i de kaldeste månedene, er badelandet på Quality Hotel Skjærgården en sikker vinner.

På badelandet finnes alt som trengs for at både du og barna kan koble av fra en ellers stressende hverdag. Mens barna koser seg med flotte fossefall og gøyale sklier, kan du roe ned med et deilig og avslappende boblebad.

Etterhvert som barna har fått lekt fra seg, kan dere samle familien og ta en liten time-out på solsengene ved det store innendørsbassenget. Eller eventuelt ta en tur ut i det oppvarmede utendørsbassenget, hvor dere kan nyte den flotte utsikten mot havet.

Om været tillater det anbefaler vi naturligvis at dere tar en tur nedom strandsonen utenfor hotellet. Quality Hotel har nemlig en helt egen privat strandsone, hvor dere kan nyte solen eller bade rett i havet. Et must på varme sommerdager!

Det du trenger av fasiliteter

Når barna blir litt slitne (endelig..), er det heldigvis kort vei opp til hotellrommet. Enten du har bestilt dobbelt-, standard-, familie- eller superiorrom er standarden mer enn god nok, og en nydelig hotellfrokost er naturligvis inkludert for alle romtypene.

Apropos mat. I den nyrenoverte restauranten serveres det gode måltider til både frokost, lunsj og middag. Middagen serveres som buffet, hvor du kan plukke og mikse det du selv ønsker.

Ekstra positivt er det jo at restauranten serverer hjemmelaget pizza hver eneste dag, hele uken. På menyen finner du autentisk italiensk pizza med tynn bunn, og en real amerikansk pizza for deg som ikke er helt fan av de tynne pizzaflisene fra Italia.

Etter å ha fylt opp med pizza og annen mat fra bufeen, er det selvfølgelig fritt frem å ta en tur over til baren. Baren er åpen alle dager i uken, med unntak av søndag. Her kan du nyte noe godt å drikke og senke skuldrene etter en lang dag på badelandet.

Det er ikke uten grunn at Quality Hotel Skjærgården har fått knallgode tilbakemeldinger fra de besøkende. Dette er hotellet for deg som vil la barna ha det gøy, og samtidig tillate deg selv litt etterlengtet avkobling fra en ellers stressende hverdag!

Se beste pris hos Quality Hotel Skjærgården

bestill

Vestlia Resort

Vestlia Resort
Booking.com

Er tiden inne for å la barna ha det litt gøy på et nydelig resort? Hos Vestlia Resort finnes det både badepark og et innendørs lekeland!

Dette fantastiske resorthotellet ligger vakkert til på Geilo, midt mellom Hallingskarvet og Hardangervidda Nasjonalpark. Hotellet har en stilig og gjennomført tradisjonell stil, og er samtidig et godt valg for deg som reiser med barn.

Nyt dagene på Eventyrbadet

Det som virkelig skiller Vestlia Resort fra andre hoteller på Østlandet er Eventyrbadet – Geilos største vannpark!

Vi er skråsikre på at barna vil få en flott opplevelse på badelandet. Store og små kan ta en forfriskende dukkert i 20-meters bassenget, mens de mer lekne kan ta en tur over i aktivitetsbassenget.

Barnebassenget passer perfekt for de aller minste som vil prøve å dyppe tærne i det oppvarmede vannet, mens boblebadet er en sikker vinner for deg som bare vil roe ned litt.

Så langt virker kanskje Eventyrbadet som et helt vanlig badeland. Det er nok fordi vi ikke har nevnt den 82-meter lange vannsklien.

Vannsklien går helt fra fjerde og ned til første etasje, og kveiler seg stilig ned på utsiden av hotellet. Og slapp av – både inngangen og utgangen på sklia er innendørs!

Innendørs lekeland

Etter en aldri så liten pause anbefaler vi at dere tar en tur innom lekelandet. Vi garanterer at adrenalin-nivået raskt stiger igjen.

Lekelandet er et trygt og morsomt miljø hvor barna kan leke fritt og utforske omgivelsene. Aktivitetene er tilpasset barn i alle aldre. Vi nevner blant annet småbarnsrom for de minste, samt klatrevegger og artige sklier for de litt eldre barna.

Etterhvert som energinivået synker, kan barna ta seg en aldri så liten power-nap på de myke putene som er strategisk plassert ut inne på lekelandet. Genialt!

Ikke bare et hotell for barn

Vestlia Resort er ikke bare et hotell for de som reiser med barn. Hotellet ligger vakkert til på Geilo, mellom Hallingskarvet og Hardangervidda Nasjonalpark. Decoren på hotellet er både stilfull og koselig, og alt er lagt til rette for et behagelig og avslappende opphold.

Hotellet er designet med en hjemmekoselig og tradisjonell stil, og du kan selvfølgelig velge mellom flere ulike romtyper.

På den øvre delen av prisskalaen finner du flotte familiesuiter og leiligheter, mens de vanlige dobbelt- og familierommene er et utmerket valg for deg ikke vil blåse hele budsjettet på en langhelg.

Etter en lengre dag på Eventyrbadet, kan god mat og drikke nytes i Vestlia Restaurant. Her er det sterk fokus på lokal og kortreist mat, og det dukker stadig opp nye og spennende retter på de ulike dagsmenyene.

Mens barna koser seg med svømming, bading og plasking kan voksne finne roen på hotellets flotte spa, med en rekke deilige spabehandlinger tilgjengelig.

Vestlia Resort er et nydelig hotell plassert i flotte omgivelser. En sikker vinner for både barn og voksne!

Bestill ditt opphold hos Booking.com

bestill

Hotell Fritidsparken

Badelandet på Hotell Fritidsparken
Booking.com

Hotell Fritidsparken passer perfekt for deg som vil ha en spennende ferie full av aktiviteter – til en rimelig pris!

Hotell Fritidsparken ligger i hjertet av Skien Fritidspark, og er valget for deg som vil ha en gøyal ferie full av artige aktiviteter i umiddelbar nærhet.

Ha det gøy i Skien Fritidspark

Skien fritidspark er et av Norges største opplevelses- og aktivitetsanlegg, og byr på artige opplevelser for både store og små.

Den største attraksjonen i fritidsparken er nok selve badelandet. Badelandet er åpent året rundt, og i de oppvarmede bassengene kan du nyte temperaturer fra 28 til 34°C.

Badelandet rommer nemlig hele 6 bassenger, og det er tilrettelagt for både avslapping og moro. Vår favoritt er nok bølgebassenget, hvor bølgene går hver eneste time. En sikker vinner for både store og små!

De mer vågale anbefales en tur bort til stupebassenget. Bassenget er 4,5 meter dypt, og det er plassert ut 4 stupetårn ved bassenget. 1-meteren passer perfekt for de mindre vågale, mens 7,5 meteren kan være utfordrende selv for oss voksne.

For en mer avslappende opplevelse kan turen tas til terapibassenget eller varmtvannsbassenget, som begge har en temperatur på 33 – 34°C. Vi anbefaler spesielt varmtvannsbassenget, som har massasjedyser og et boblebad plassert like ved siden av. Helt nydelig når du trenger å slappe av i noen minutter!

Mens du nyter roen i boblebadet kan barna leke seg i strømkanalen, teste høydeskrekken i den 3 meter høye klatreveggen ved stupebassenget, eller ta en tur i den 106 meter lange vannsklia. Vannsklia er utstyrt med elektronisk tidtaking, og er helt perfekt for de som liker å konkurrere litt seg i mellom.

Det er for øvrig ikke bare badelandet som byr på artige opplevelser. I fritidsparken kan dere også spille padeltennis, eller ta en tur ut i klatreparken.

Klatreparken har hele 7 løyper med ulik vanskelighetsgrad. Og ja, det blir nok vanskelig nok for deg også. Du kan klatre helt opp til 8 meters høyde, og samtidig er det langt i fra alle som tør å ta den doble zip-line’n på 220 meter. Tør du?

Rimelig overnatting

Du kan velge mellom flere ulike romtyper på selve hotellet, og frokost og middag er alltid inkludert i romprisen. 

Rommene er utstyrt med både TV, kaffetrakter og alt annet du måtte trenge av nødvendigheter. Det tilbys både enkelt-, dobbelt-, og familierom – samtidig som prisene så absolutt er fornuftige.

Hotellet har samtidig et eget spa- og velværeområde hvor voksne kan finne roen etter en intens dag i fritidsparken. Det er jo tross alt lov å slappe av litt også!

Hotell Fritidsparken ligger i hjertet av Skien Fritidspark, hvor det finnes et hav av aktiviteter for store og små!

Se pris hos Hotell Fritidsparken!

bestill

Badeland Gjestegård

Badeland Gjestegård
Booking.com

Badeland Gjestegård er et enkelt og rimelig overnattingssted plassert rett ved Totenbadet på Raufoss.

Totenbadet, et av Norges mest populære badeland, befinner seg på samme gårdsplass som hotellet.

Totenbadet byr på artige aktiviteter

Denne store vannparken på 5000 kvadratmeter er et ekte vannparadis for hele familien. Med 32 grader i lufta og 35 grader i de 3 svømmebassengene føles det nesten som om man er i syden.

Det spennende bølgebassenget passer perfekt for større barn, mens både barn og voksne kan ha det gøy i rutsjebanene og vannskliene.

På Totenbadet finner du også Norges største kunstige fossefall. Må naturligvis prøves!

Enkel og rimelig overnatting

Badeland Gjestegård er et enkelt og rimelig overnattingssted på Raufoss. Hotellet ligger vakkert til ved Raufoss-skogen, og det er mange flotte turstier, sykkelstier og andre utendørsaktiviteteter i nærområdet.

Hotellet tilbyr flere romtyper, inkludert familierom for opptil 5 personer, og passer godt for familier som reiser på budsjett. På hotellets restaurant kan du nyte en familievennlig meny med mat som passer godt for både små og store.

Et hot tips fra oss er å ta en tur bort til hoppbakken i Lønnberget. Hoppbakken ligger drøye 15 minutters gange fra Badeland Gjestegård. På vinterstid er det helt perfekt for barna å ake på akebrett i de mindre bakkene.

Om kondisen tillater det bør dere samtidig ta turen helt opp til det øverste tårnet i hoppbakken. Her får du storslått panoramautsikt, og du kan tydelig skimte Mjøsa i horisonten.

Badeland Gjestegård er valget for deg som trives i landlige omgivelser, og som samtidig vil ha det artig på et av Norges beste badeland!

Se beste pris hos Badeland Gjestegård

bestill

Jorekstad Ferieleiligheter

Badeland ved Jorekstad Ferieleiligheter
Booking.com

Opplev en fantastisk badeferie på Jorekstad ferieleiligheter nær Lillehammer.

Jorekstad ferieleiligheter ligger på Fåberg, kun 10 minutter fra Lillehammer. Totalt er det 12 leiligheter som er tilknyttet områdets største badeanlegg – Jorekstad Fritidsbad. Som gjest får du naturligvis redusert pris på inngangsbillettene til badelandet!

Spennende badeopplevelser

Badelandet på Jorekstad Fritidsbad er et paradis for både store og små.

Med hele 3 innendørs svømmebasseng er det bra med plass å boltre seg på, og barna kommer til å ha det spesielt gøy her. Med en 43-meters vannsklie og en kul klatrevegg som går flere meter opp fra bassenget er dette en sikker vinner for badenymfene.

Mange nevner også de artige vannkanonene. I bassengene er det flere av de. Still deg gjerne foran vannkanonen om du vil ha en kraftig søyle med vann i ryggen. Det er faktisk ganske så behagelig!

På sommeren kan turen tas ut til det store utendørsanlegget, hvor du finner et stort svømmebasseng med sklier, stupetårn og vannkanoner. Mens barna løper fra seg kan de voksne nyte stillheten i den behagelige og rolige badstuen.

Familievennlige og rimelige leiligheter

Leilighetene er komfortable, godt utstyrt og passer perfekt for en hyggelig familieferie. I leilighetene finner du et eget kjøkken der du kan tilberede mat etter en lang dag med bading og andre aktiviteter.

Samtidig har vi jo forståelse for at en dag på badelandet med barna kan bli litt intenst. Om du er helt utkjørt og ikke orker å lage middag, kan du naturligvis besøke hotellets restaurant, som serverer deilige retter tilpasset hele familien.

I umiddelbar nærhet til leilighetene finner du samtidig gode skimuligheter. På vinterstid kan hele familien legge ut på skitur og utforske naturen i området rundt OL-byen.

Jorekstad ferieleiligheter er et knallgodt valg for deg som ikke vil blåse hele budsjettet – men samtidig ha det gøy på tur!

Se beste pris hos Jorekstad Ferieleiligheter

bestill

Quality Hotel Sarpsborg

Badeland på Quality Hotel Sarpsborg
Booking.com

Opplev en flott familieferie på Quality Hotel Sarpsborg – Norges største familie- og konferansehotell.

Med en fantastisk beliggenhet kun 10 minutter fra Sarpsborg og en times kjøretur fra Oslo, er Quality Hotel Sarpsborg en ideell destinasjon for en helgetur eller en lengre ferie.

Mange aktiviteter for barna

Hotellet passer nok aller best for barnefamilier grunnet de mange spennende aktivitetene man finner her.

Blant de ulike hotellene med badeland på Østlandet er dette et veldig godt alternativ. Quality Hotel Sarpsborg har et innendørs badeland hvor du finner flere morsomme og spennende aktiviteter.

Badelandet er 2000 kvadratmeter stort, og byr på på både badstuer, fossefall og sklier, i tillegg til et eget aktivitetssenter for barna. Her kan både store og små prøve seg på morsomme aktiviteter som minigolf og klatrevegg, og vi anbefaler selvfølgelig en tur ut i den spennende labyrinten.

På hotellet finner du samtidig et eget spa- og velværesenter. Etter en lang dag på badelandet kan du ta en velfortjent pust i bakken, og kose deg med litt avslappende massasje og andre spabehandlinger. Anbefales!

Rom i alle prisklasser

Enten du vil ha litt ekstra luksus på ferie, eller vil holde kostnadene til et minimum, finnes det gode løsninger på Quality Hotel Sarpsborg.

Hotellet tilbyr 6 ulike romtyper – fra et rimelig standard dobbeltrom til eksklusive og mer kostbare suiter. Frokost er naturligvis inkludert for alle romtypene, og familierommene er en spesielt god løsning når hele gjengen legger ut på tur.

Etter en lang dag på badelandet kan dere nyte en bedre middag på hotellets egen restaurant, hvor det serveres både tradisjonell norsk husmannskost og mer eksklusive 3-retters middager.

Quality Hotel Sarpsborg ligger sentralt til, og gjestene simpelthen elsker det 2000 kvadratmeter store badelandet!

Bestill ditt opphold i dag

bestill

Hotell med badeland på Østlandet: Kort oppsummert

Å ha tilgang til et badeland på ferieturen er gull verdt, spesielt for barnefamilier og de som er glade i å bade.

Vi håper denne oversikten over de beste hotellene på Østlandet med badeland hjelper deg å planlegge en fantastisk Norgesferie.

Nå gjenstår det bare å velge det perfekte hotellet for din tur, bestille oppholdet og se frem til en hyggelig ferie!