Oslo

Hotell i Oslo med basseng: Her er de 10 beste 

Karl Øgaard

Inneholder annonselenker

Hvis du er ute etter et hotell i Oslo med basseng, har vi oversikten du trenger. Enten du er på jakt etter et rimelig alternativ eller noe mer luksuriøst. 

For å finne de beste valgene fokuserte vi mest på beliggenhet, anmeldelser fra gjester og pris. Så les videre for å få oversikt over de beste hotellene i Oslo med basseng. En avslappende opplevelse er rett rundt hjørnet! 

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo
Booking.com

Velkommen til en fantastisk hotellopplevelse midt i Oslo sentrum. Det perfekte valget for deg som ønsker en høy standard uten å måtte tømme lommeboka helt. 

Det 22-etasjes hotellet har en fantastisk beliggenhet med gåavstand til både Oslo Sentralstasjon, Aker Brygge og Karl Johans Gate.

Med nesten 500 veldekorerte og komfortable rom, vil du definitivt finne et rom som passer. Restauranten serverer deilig mat, og det er en bar i 21 etasje med fantastisk utsikt over hele byen. Kan det bli bedre enn det?

Hotellet har også et moderne treningsstudio, stort svømmebasseng og en badstue, så her kan du finne roen midt i storbyen. 

Er du på forretningsreise? Ikke noe problem – hotellet har et forretningssenter og møterom til disposisjon. Og hvis du tar med familien på tur, kan barna boltre seg på hotellets flotte lekerom.

Radisson Blu Scandinavia er et solid valg når du vil bo på et rimelig hotell med basseng i oslo.

Finn beste pris!

bestill

Lysebu Hotel

lysebu hotell
Booking.com

Midt i norsk natur finner du dette flotte hotellet fra 1916 i tradisjonell norsk stil. Her kan du oppleve både natur og friluftsliv, men likevel komme deg til storbyen på under 30 minutter. 

Kos deg med deilig mat og nyt kvalitetsvin fra en av landets beste vinkjellere. Denne oasen utenfor storbyen har også en skikkelig fin lounge med peis. Der kan du slappe av med en god bok og noe godt i glasset. 

Flotte turstier og skiløyper finner du rett utenfor døra og fitness område har et innendørs svømmebasseng på nesten 17 meter. Her får du med andre ord alt du trenger for både et avslappende og aktivt avbrekk fra hverdagen. 

Bestill ditt opphold i dag

bestill

Scandic Holmenkollen Park

Scandic Holmenkollen Park
Booking.com

Et av Oslos mest unike og spennende hoteller. Dette historiske hotellet er en arkitektonisk perle, og med sin byggedato tilbake til 1894 vil det virkelig fryde de som er interessert i gammelnorsk design.

Du finner hotellet midt i Holmenkollen park, rett ved skihoppet. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over Oslo, 350 meter over havet. Hotellets restaurant serverer deilig mat og er spesielt kjent for sitt unike vaffel konsept.

Hvis du er på jakt etter et hotell i Oslo med basseng, er Scandic Holmenkollen Park et godt alternativ. Her kan du nyte et nyoppusset avslapningsområde med Artesia spa som tilbyr en rekke avslappende behandlinger, et stort treningsstudio og et flott svømmebasseng hvor du kan svømme og slappe av.

Beliggenheten er også perfekt for de som ønsker et rolig og avslappende opphold, samtidig som du enkelt kan ta t-banen til Oslo sentrum på under en halvtime. 

Se pris hos Scandic Holmenkollen Park

bestill

The Well

the well spa og hotell
Booking.com

Ikke akkurat Oslo sentrum, men listen hadde ikke vært komplett uten å nevne The Well. Bare en kort kjøretur fra Oslo finner du nordens største utvalg av bad, badstuer og spabehandlinger. 

Rom og suiter er av ypperste kvalitet, og matopplevelsene er fantastiske. Hvis velvære står i fokus vil du bli bortskjemt her. Velg mellom 11 forskjellige bassenger, 15 saunaer og dampbad, samt mange forskjellige dusjer og fossefall. The Well har hentet inspirasjon fra velvære ritualer rundt omkring i hele verden, og skapt en opplevelse du sent vil glemme. 

Hvis du ønsker en spa opplevelse uten like, bør du helt klart legge turen innom The Well. 

Sjekk beste pris hos The Well

bestill

Radisson Blue Plaza Hotel Oslo

Radisson Blue Plaza Hotel Oslo
Booking.com

Rett ved Oslo Spektrum ligger dette firestjerners hotellet med en fantastisk utsikt over hele byen. Fra The Top Restaurant & Bar kan du nyte en drink i 34. etasje og se utover Tigerstaden. 

Plaza Hotel Oslo har også et moderne treningsstudio hvis du vil få inn en god økt mens du er på tur. Og som du ser på bildet er svømmebassenget stort nok for en god svømmetur.

Folk som har bodd her før trekker spesielt frem bassenget og treningsrommet som virkelig positive sider ved dette hotellet. Og de har ikke vært gjerrige på sengene heller. Her får du garantert en god natts søvn.

Bestill ditt opphold her

bestill

Sommerro

sommerro vestkantbadet
Booking.com

600 meter fra slottet finner muligens det beste hotellet i oslo sentrum med basseng. Her kan Oslo-folk og tilreisende kose seg med kulinariske opplevelser og velvære-behandlinger fra øverste hylle. 

Og hvis parforholdet skal pleies, er Sommero house det ultimate stedet å ha en datecation. Spaser rundt i det hyggelige nabolaget på Frogner, nyt en 3-retters middag, ta en dukkert på vestkantbadet og se en spennende film i kinosalen. 

Vestkantbadet

Etter fem år med restaurering (og oppgraderinger) er vestkantbadet endelig klart igjen. 

Det historiske badet har nå blitt utvidet med moderne behandlingsrom for helse og skjønnhet, og tilbyr et bredt utvalg av massasjer, hud- og kroppspleie og kosmetiske behandlinger. Og om du vil utfordre deg litt, har de en kaldkulp (med badstue ved siden av heldigvis).

I tillegg finner du et 400 m2 stort gym, med toppmoderne utstyr, tilgjengelig for medlemmer og overnattingsgjester ved hotellet. Du finner også sauna og oppvarmet basseng på takterrassen der du kan  nyte en fantastisk utsikt over Oslo by.

Bestill rom hos Sommerro

bestill

The Thief

the thief hotell
Booking.com

Et av Oslos mest trendy og ettertraktede hotell. Med utmerkelser som Norges beste hotell, er dette luksuriøse spahotellet det perfekte valget for de som ønsker å oppleve Oslo i stil.

The Thief byr på en rekke romslige og veldekorerte rom som garantert vil gi deg en komfortabel opplevelse. Men det er ikke alt – hotellets restaurant er også populær blant både lokalbefolkningen og tilreisende, og tilbyr nordisk mat med en internasjonal tvist. På toppen av det hele har hotellets to barer prisvinnende bartendere som lager de beste cocktailene.

Hvis du vil holde deg aktiv under oppholdet, har The Thief to treningsrom du kan boltre deg i. Men hva med å slappe av og nyte de fantastiske omgivelsene? Hotellets 12-meter lange svømmebasseng med utsikt mot Oslofjorden vil garantert ta pusten fra deg. I tillegg til dette har hotellets store spa-avdeling en rekke avslappende behandlinger, badstuer og tilgang til sandstrand og badebrygge på Tjuvholmen.

Så hvis du ønsker å oppleve en Oslo-tur i stil, er The Thief det perfekte valget for deg. Gjør deg klar til å nyte en luksuriøs og avslappende opplevelse på et av Oslos mest trendy hotell.

Finn beste pris!

bestill

Clarion Hotel The Hub

clarion hotel the hub
Booking.com

Dette stilfulle og miljøvennlige hotellet ligger kun et steinkast unna Karl Johan, sentralstasjonen og Oslo Domkirke. 

Hotellet er veldig populært, og med god grunn. De gjør mye kult, som en hage på taket, hvor de produserer grønnsaker og spirer som brukes i den populære restauranten Norda i toppetasjen.

Clarion Hotel The Hub har hele 24 møterom, og passer derfor veldig godt for de som er på jobbreise. Her finner du også et flott avslapningsområde med moderne treningssenter, innendørs basseng og en sauna hvor du kan slappe av og finne roen. Tidligere gjester har skrytt av fantastisk god service og deilig mat på hotellet.

Merk at svømmebassenget her er lite. Men hvis du bare vil kose deg litt og slappe av er det perfekt. 

Book et opphold hos Clarion Hotel The Hub

bestill

Voksenåsen Hotell

voksenåsen hotell basseng
Booking.com

Har du noen gang drømt om å bo på i hjertet av Nordmarka? Da er Voksenåsen Hotell definitivt stedet for deg. 

Fra mai til september kan du slappe av “poolside” med en matbit og drikke mens du planlegger dagens aktiviteter. 

Hotellet er nemlig den perfekte basen til mye moro. Nyt en topptur til Vettakollen, spill frisbeegolf, prøv skiskyting eller spaser bort til klatreparken Høyt & Lavt. 

Restauranten er det mange som skryter av også. Med fokus på nordiske mattradisjoner og lokale råvarer finner du garantert noe som frister. Voksenåsen har også en omfattende kunstsamling for den kulturinteresserte. 

Se pris hos Voksenåsen Hotell

bestill

Grand Hotell

grand hotel pool
Booking.com

Dette hotellet vil virkelig få deg til å senke skuldrene og nyte en fantastisk opplevelse i gammel ærverdig stil! Fra det øyeblikket du går gjennom dørene på Grand Hotel Oslo, vil atmosfæren sette deg i feriemodus. 

Og det beste av alt, hotellet ligger midt i hjertet av Oslo, på den berømte paradegaten Karl Johan, med et hav av severdigheter og shopping muligheter rett utenfor døren.

Men det er ikke bare den sentrale beliggenheten som gjør Grand Hotel til et landemerke i byen. De tilbyr også en smakfull frokostbuffet, samt en fantastisk rooftop bar med utsikt over byen. Og når det er på tide å sove, vil deilige senger sørge for en god natts søvn.

Hotellet har også en prisvinnende spa-avdeling med basseng. Men vær oppmerksom på at det er en aldersgrense på 16 år for å bruke bassenget, så det er et sted hvor voksne kan slappe av og nyte livet. 

Alt i alt er Grand Hotel Oslo et knallbra sted for en fantastisk opplevelse i Oslo.

Sjekk pris hos Grand Hotel

bestill