Gdansk

Spahotell Gdansk: Et spa-paradis du ikke visste eksisterte

Karl Øgaard

Inneholder annonselenker

Trenger du en pause fra hverdagen? Sjekk inn på et spahotell i Gdansk og gjør deg klar for en stressfri og avslappende ferie. 

Enten du ønsker et romantisk avbrekk eller en spa-helg med venner, vil du i denne listen finne et spa-hotell som passer for deg.

Vi har undersøkt de største hotellbooking nettstedene, og lest en haug av anmeldelser fra gjester, spesielt i forhold til spa, massasje og skjønnhetsbehandlinger. Så plukket vi ut de beste hotellene basert på beliggenhet, fasiliteter og pris. 

Beste spa hotell i Gdansk

La oss vise deg de beste spa-hotellene så du kan nyte en herlig ferie i denne fantastiske polske byen.

1. Radisson Hotel & Suites Gdansk

svømmebassenget til Radisson hotel & suites spahotell i gdansk
Booking.com

Velkommen til en sjarmerende hotell langs elvebredden. Enten du ønsker å svømme noen lengder i bassenget, slappe av i boblebadet eller få en avslappende massasje, har de alt du trenger for å stresse ned og nyte livet. 

Og hvis du er en foodie, vil du digge nabolaget med et bredt utvalg av restauranter. Her finner du alt fra polske delikatesser til internasjonale smaksopplevelser. Bare spør resepsjonen, de har peiling på hvilke lokale spisesteder som er verdt å teste ut. 

Hotell ligger i gangavstand til noen av de beste butikkene i byen. Alt fra trendy klær til lokale suvenirer. Flotte museer er det heller ikke langt til hvis du vil ha en dose kultur. 

I våre undersøkelser fant vi flere tilbakemeldinger fra gjester som sa at personalet strekker seg  ekstra langt for å imøtekomme dine behov. 

Så, hva venter du på? Book et opphold på Radisson Hotel & Suites Gdansk i dag og opplev alt de har å tilby.

Finn beste pris!

bestill

2. Hilton Gdansk

Hilton Gdansk spahotell
Booking.com

Super beliggenhet sentralt i gamlebyen med fantastisk utsikt over elven Motlawa. Hilton Gdansk er et av de mest populære og luksuriøse hotellene i Gdansk. 

Hotellet er en perfekt base for å utforske byen men gåavstand kjente turistattraksjoner som Mariakirken og Neptunfontenen. Og er du keen på litt shopping, finner du kjøpesenteret Madison en kort spasertur unna. 

Når du er ferdig med dagens aktiviteter, venter et førsteklasses velværetilbud deg. Hilton Gdansk Spa tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger og manikyr/pedikyr. 

Ellers så kan du boltre deg i et oppvarmet innendørsbasseng med utgang til sommerterrassen og utsikt over gamlebyen. 

Hotellet er også kjent for et imponerende mangfold matopplevelser med restauranten Mercato og High 5 Terrace Bar. 

Alt i alt er Hilton Gdansk et utmerket valg for reisende som vil ha det beste mellom sightseeing og luksus.

Finn beste pris!

bestill

3. Hotel Almond Business & SPA

Hotel Almond Business & SPA
Booking.com

Dette flotte 4-stjerners spa hotellet ligger kun en kort spasertur fra sentrum. Her kan du forvente deg et bredt utvalg av fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt minneverdig og avslappende.

Etter en dag med utforsking av Gdańsk, kan du skjemme deg bort med en deilig svømmetur i hotellets klorfrie basseng eller slappe av i en av badstuene. Og hvis du vil gi kroppen din en ekstra godbit, kan du prøve ut spa-området. Her får du et stort utvalg ulike massasjer og skjønnhetsbehandlinger med naturlig kosmetikk.

Hotellets restaurant serverer både polske og internasjonale retter, så du vil definitivt finne noe som frister. Frokosten er en opplevelse i seg selv, med et utvalg av mat som vil få deg til å starte dagen med et smil.

Er du keen på shopping finner du kjøpesenteret Gdansk Forum er en kort 10 minutters spasertur unna. 

Kort sagt, Hotel Almond Business & SPA er det perfekte stedet for å slappe av med nærhet til det meste Gdańsk har å tilby.

Finn beste pris!

bestill

4. Hotel Grano Gdansk Old Town

Rom på Hotel Grano Gdansk
Booking.com

Enda en perle med gangavstand til den vakre gamlebyen, og langt nok unna støy fra uteplassene.

Og er du en frokost person, vil du ikke bli skuffet. Hotell Grano er kjent for å servere deilig frokost (med bobler). Kan du tenke deg noe bedre enn å starte dagen med et glass musserende og en deilig frokostbuffet?

Hvis du vil utforske byen, trenger du ikke å gå langt – det tar bare 5 minutter å gå til torget Long Market. Det er så praktisk å være så nærme alt uten å måtte bekymre deg for transport eller lange avstander.

Hotell Grano Gdansk tilbyr et fantastisk spa-opphold, hvor du kan slappe av og nyte et bredt utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger. 

Spaet er elegant og rolig, og atmosfæren får deg til å føle deg avslappet med en gang du går inn døren. De ansatte er også utrolig profesjonelle og vennlige, og de vil sørge for at du får den beste opplevelsen.

Hvis du vil klinke til, velger du “Grano Massage”. En kombinasjon av full vask med massasje av kropp, ansikt og hodebunn. Til rundt 800 kroner kan du nyte rytmiske bevegelser med eksepsjonell teknikk i hele 85 minutter. Lykke til med å finne et sånt tilbud i Norge. 

Sjekk inn på Hotell Grano og kjenn stresset forsvinne. 

Finn beste pris!

bestill

5. Hotel Number one

hotel number one
Booking.com

Skulle Hotel Grano være fullbooket, finner du Hotel Number One 450 meter unna. Eid av samme hotellkjede, kan du forvente mye av det samme. 

Svømmebassenget er større sammenlignet med Hotel Grano. Pluss at her får du motstrømmer så du slipper å svømme frem og tilbake hele tiden. Og når du har bygget opp en appetitt, serverer de nydelige retter i restauranten.

For de små gjestene, har hotellet også et lekerom så barna kan boltre seg i mens du slapper av, eller får inn en workout i treningsstudioet. 

Spa-sonen One Harmony har bare 4 rom for behandlinger så vi anbefaler å reservere tidlig på dagen.

Finn beste pris!

bestill

6. Amber Hotel – Et rimelig alternativ

amber hotell gdansk
Booking.com

Det er et veldig hyggelig hotell i et rolig område 2 km fra gamlebyen. Restauranten har god kvalitet og prisene generelt er gjerne 20-30% mindre enn turistområder. Ser du etter et billig hotell med spa får du mye for pengene på dette 3-stjernes hotellet. 

Til fots kommer du deg til til hovedtorget på 30 minutter. Eller du kan leie en sykkel. Da tar det rundt 10 min. Resepsjonen er tilgjengelig hele døgnet, klar til å hjelpe deg. 

De har jacuzzi og badstue men det koster litt ekstra å reservere. Du kan også bestille ulike typer behandlinger, inkludert massasje og ansiktsbehandlinger. Hotellet har moderne og komfortable rom med gratis Wi-Fi.

Finn beste pris!

bestill

7. Hotel Hanza

Hotell Hanza langs elven
Booking.com

Enda et populært hotell i gamlebyen rett ved Motlawa elven. Hotellet er litt rimeligere enn de andre sentrale hotellene vi har anbefalt. Med litt planlegging kan du få en uke her til rundt ti tusen kroner for to personer. 

De har ikke basseng men massasje tilbudet skal være veldig bra. De har også sauna men vi  fant flere gjesteanmeldelser som syns det var kronglete å reservere. 

Hvis du vil bo sentralt til en god pris er Hanza et godt valg.

Finn beste pris!

bestill

Hva koster spa i Gdansk? 

Prisene for spa-behandlinger i Gdansk varierer avhengig av hotellet og type behandling du ønsker å ha. Generelt sett kan du forvente å betale rundt rundt 700 kroner for halvannen time full kroppsmassasje. 40 minutters nakke- og ryggmassasje ligger rundt 500 kroner.

Prisene for spa-behandlinger i Gdansk er generelt sett billigere enn i Norge med høy kvalitet og god verdi for pengene.

Bestille spa og massasje i Gdansk

Mange reiser hit for å oppleve spa og massasjebehandlinger i topp kvalitet til en rimelig pris. Et godt tips er å bo på hotell med spa-avdeling eller besøke et dedikert dagspa. 

Når vi gjorde research fant vi fort ut at de fleste negative anmeldelsene havnet i to kategorier. 

  • Ingen ledig tid, måtte vente, fullbooket og så videre.
  • Enkelte hotell og leiligheter drev med misvisende markedsføring når det gjaldt spa tilbud. 

Førstnevnte løser du enkelt ved å booke i forveien. Ikke forvent at du bare kan valse inn og få behandling. Gjør det før du starter dagen for fult så du kan slappe av og roe deg ned etter en lang dag uten å bekymre deg for om de har ledig time. 

Sistnevnte krever litt mer innsats. Vi fant flere hotell og leiligheter til utleie som brukte flotte bilder av folk som får massasje, ansiktsbehandlinger og koser seg i basseng. Men, leser du “den lille skriften” finner du ut at spaavdelingen er i et annet bygg, og de har ikke nødvendigvis noe samarbeid med tilbyderen. Du må altså finne frem selv og håpe at det er noe ledig. 

Ikke at det er noe big deal egentlig, men når du forventer en ting, og får noe annet, er jo det litt kjipt. Så bare ha det i bakhodet. 

Gdansk er en fantastisk by å besøke, med sin rike historie og kultur, men byen har også mye å tilby når det gjelder velvære. Planlegger du en avslappende ferie, bør du absolutt vurdere å bo på spa hotell.