København

De beste hotellene i København: Dette er våre anbefalinger

Anders Olsen

Inneholder annonselenker

Planlegger du en tur til Kongens by? Vi gir deg oversikten over de beste hotellene i København!
Uansett om du har besøkt København tidligere eller ikke, har du mye å glede deg til. Byen har ekstremt mye å by på, både av severdigheter og andre aktiviteter.

I denne artikkelen har vi samlet det vi mener er de beste hotellene i København. Les videre for å sikre en god hotellopplevelse på din neste storbytur!

De 6 beste hotellene i København

Når du skal besøke København anbefaler vi at du bor så sentralt som mulig.

Hotellene i denne oversikten har derfor god beliggenhet nær sentrum, slik at du kan opplevel byen til fots eller med sykkel.

Samtlige av hotellene vi har valgt ut har fått flotte tilbakemeldinger fra gjestene. Hvilket hotell velger du?

1. Nimb Hotel

Nimb Hotel København
Booking.com

Har du behov for litt ekstra luksus? Da bør du virkelig sjekke ut Nimb Hotel, som er et nydelig 5-stjerners luksushotell.

Hotellet ligger sentralt plassert, rett ved inngangen til København Tivoli. I tillegg er det kun 3 minutters gange til Københavns Hovedbanegård.

Den eldste delen av Nimb Hotel ser ut som et slott tatt rett ut fra eventyrene. Den nyere delen, kalt Tivoli Hjørnet, har en moderne arkitektur, som også er svært iøynefallende.

Hotellet har alt du måtte trenge av fasiliteter. Her kan du nyte et gourmetmåltid i én av hotellets fem restauranter, og hotellfrokosten er helt nydelig.

Hotellet har også to barer, som har en rolig og behagelig atmosfære når morgendagen skal planlegges.

Om du er sliten etter kilometervis med trasking i Københavns gater, kan du få god pleie i hotellets fullservice spa. For litt ekstra avslapning kan du ta en tur opp til takterrassen, hvor du finner et oppvarmet motstrømsbasseng.

Av andre fasiliteter nevner vi både treningssenter, romservice, sykkelutleie, daglig rengjøring og mye mer.

Nimb Hotel befinner seg naturlig nok i den øvre prisklassen. Om du har noen kroner å avse vil et opphold her være en opplevelse i seg selv!

Se beste pris hos Nimb Hotel!

bestill

2. 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel
Booking.com

Svært sentralt, like ved Københavns Havn, finner du 71 Nyhavn Hotel.

Dette 5-stjerners hotellet ligger helt nede ved sjøkanten og består av to nyrenoverte pakkhus opprinnelig fra tidlig 1800-tallet. Her ligger det mye historie, og man skulle nesten ønske at veggene kunne snakke.

Rommene er nydelige. Se for deg nordisk design, innredet med både gamle og nye elementer. Kombinert med de opprinnelige bjelkene får du et resultatet som er vakkert og unikt. 

Inne på rommet finner du en behagelig luksusseng fra Carpe Diem. Ellers er rommene utstyrt med alt du trenger av nødvendigheter, slik som safe, TV, strykebrett og telefon. Dobbeltrommene er i tillegg utstyrt med en sofagruppe.

Hos 71 Nyhavn Hotel får du alltid frokost med på kjøpet. Hotellfrokosten har fått mye skryt fra gjestene, og det er alltid godt utvalg i bufféen.

Er dere slitne etter dagens utflukter, trenger dere ikke å forlate hotellet for å spise middag. På hotellet finner du Restaurant II Rosmarino, med en herlig italiensk stemning.

For å enklere kunne ta seg rundt i København og omegn, kan resepsjonen hjelpe deg med både bil- og sykkelutleie.

Se beste pris hos 71 Nyhavn Hotel!

bestill

3. Cabinn Copenhagen

Cabinn Copenhagen
Booking.com

Ønsker du å bo sentralt i København? Uten å betale så mye for det? Da bør du ta en titt på Cabinn Copenhagen.

Her vil du bo rett i nærheten av Fisketorvet Shopping Center og Havnebadet. Samtidig er tivoliet og København Hovedbanegård kun 10 minutter unna. Sentral plassering, med andre ord!

Vi skal ikke påstå at Cabinn Copenhagen er det flotteste hotellet i hele København. Her er det fokus på å gi gjestene en rimelig hotellovernatting, samtidig som standarden skal være tilfredsstillende nok.

Rommene er noe mindre enn vanlige hotellrom, og standarden er litt enklere. Til gjengjeld er prisen meget fornuftig – Cabinn Copenhagen er faktisk blant de rimeligste hotellene i hele København!

Selv om standarden er litt enklere, har du det du trenger på hotellrommet. Du får naturligvis eget bad og toalett, samtidig som du finner gratis kaffe og te på rommet. Hotellets WiFi kan også brukes kostnadsfritt.

Har du klart å søle på yndlingsbuksa di, kan du både vaske og tørke den i hotellets myntvaskeri, som er åpent døgnet rundt. Der finner du i tillegg strykejern og strykebrett til fri bruk.

Mens du venter på at vasken blir klar, kan du ta en treningsøkt i hotellets treningssenter, som også er til fri benyttelse.

Frokost er ikke inkludert i prisen, men for et lite tillegg i prisen kan du nyte herlig dansk morgemad.

Av hotellets 1202 rom, finnes det også 288 miniapartments. Bor du i en miniapartment har du tilgang til et fullt utstyrt felleskjøkken. Her kan du tilberede egen mat hvis du vil spare noen kroner. 

Se beste pris hos Cabinn Copenhagen!

bestill

4. Absalon Hotel

Absalon Hotel
Booking.com

Absalon Hotel er å finne i Vesterbro, som er en egen bydel i København.

Vi nordmenn refererer ofte til bydelen som Københavns Grünerløkka. Denne sjarmerende bydelen er også blant de mer trendy, og er å finne i kjernen av København.

Absalon Hotel, med sine 4 stjerner, ligger kun 2 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Byens store stolthet, København Tivoli, ligger også rett i nærheten.

Rommene på Absalon Hotel er nydelig innredet med fine farger som løfter humøret. Dagen starter du med en herlig frokost, som er inkludert i prisen.

Hotellet har egen bar, der du også kan låne et utvalg ulike spill. Middag kan dere spise på en av de mange restaurantene i umiddelbar nærhet.

På hotellet får du naturligvis gratis Wi-Fi. Her er det ingen grunn til å frykte at mobildataen skal fyke av gårde mens du oppholder deg på hotellområdet.

Absalon Hotel har mottatt mye skryt for sine gode service. Skulle det være ønskelig å leie sykkel eller bil, kan du til enhver tid ta kontakt med den hyggelige betjeningen i resepsjonen!

Se beste pris hos Absalon Hotel!

bestill

5. Tivoli Hotel

Tivoli Hotel København
Booking.com

Som navnet tilsier, ligger dette 4-stjerners hotellet rett i nærheten av Tivoli. Her vil du bo i ett av hotellets to tårn, City Tower eller Harbour Tower.

Begge tårnene har sitt eget unike design, men har likevel en ting til felles. De har et særegent tivoli-preg.

Hvis budsjettet strekker til bør du vurdere et rom litt høyt oppe i et av tårnene. Utsikten er nydelig, og du får god oversikt over store deler av København.

Tivoli Hotel i København er en sikker vinner for barna. Spesielt når de får vite at hotellet har et flott svømmebasseng.

De voksne får også det de trenger av fasiliteter. Du trenger ikke å være redd for at du går glipp av treningsøkten heller, da alle gjester har fri tilgang til hotellets treningssenter.

Det er også verdt å nevne at hotellet har flere aktiviteter for barn, i tillegg til utendørs lekeplass og lekerom. Her skal det godt gjøres å kjede seg!

Rommene er godt utstyrt med både TV, strykejern- og brett, minibar, vannkoker, kaffe og te. Samtidig får du gratis WiFi-tilgang. Her kan barna strømme favorittseriene sine så mye de ønsker, etter en lang dag i storbyen!

Prikken over i-en er den gode og velsmakende frokostbufféen. Denne er tilgjengelig for et lite tillegg i prisen, og er absolutt å anbefale!

Se beste pris hos Tivoli Hotel!

bestill

6. Hotel Hebron

Hotel Hebron København
Booking.com

I vestre del av København sentrum, med både Hovedbanegården og Tivoli rett i nærheten, ligger Hotel Hebron. Dette er klassifisert som et firestjerners hotell, men prisene er likevel svært hyggelige.

Dette er et av de eldste hotellene i København, og åpnet helt tilbake i 1898.

Se beste pris hos Hotel Hebron!

bestill

Kart over København: Populære hotell i sentrum

Sliter du litt med å bestemme deg, og vil ha en enkel oversikt over de beste hotellene i København?

Da kan du jo alltids ta en titt i vårt kart med populære hotell i København sentrum!

Booking.com

Hvilket område er det best å bo i?

København består av mange bydeler, som alle har sin sjarm. Det er derfor umulig å peke ut ett område foran et annet, og det kommer an på hva du skal oppleve.

Det de fleste tenker på når det er snakk om København er Indre By. Her finner du flere spennende turistattraksjoner, i tillegg til Tivoli, som jo er obligatorisk å besøke. Strøget, en berømt shoppinggate med mange spennende butikker, er også å finne i Indre By.

Den umiddelbare nærheten til København Hovedbanegård, gjør Indre By til et utmerket utgangspunkt om du skal reise litt på kryss og tvers. Ellers er det mulig å leie sykler, som jo er det danskene ofte tyr til når de skal bevege seg rundt.

Er dere glade i uterestauranter og ønsker å trekke inn den friske sjøluften, er Nyhavn den rette plassen. Her finnes det en rekke puber, restauranter, fortauskafeer og barer. Garantert noe for enhver smak!

Nyhavn er nærmest en severdighet i seg selv, med flere vakre bygninger som er over 300 år gamle. Nyhavn er også mer enn sentralt nok, med kun drøye 10-minutters gange til Strøget.

Hoteller i København: Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å besøke København?

København er en by du kan besøke året rundt. Ønsker du en rimeligst mulig tur, bør du likevel styre unna sommeren. Da unngår du også en by som er overfylt av andre turister.

Hvor bør jeg bo i København?

Hvis det er første gang du skal til København, anbefaler vi at du ser på et hotell i Indre By. Da har du kort vei til offentlig kommunikasjon, samtidig som at veien til shoppinggaten Strøket og Tivoli er i umiddelbar nærhet.

Er det noen områder som er farlig i København?

København er regnet som en av de tryggeste byene i Europa. Det er derfor ikke regnet som en farlig by å besøke. Du må likevel passe på eiendelene dine, da det også her finnes lommetyver.

Billig hotell i København

I blant kan det jo være litt vanskelig å bestemme seg. Du kan jo alltids ta en titt i oversikten under.

I oversikten ser du en liste over gode tilbud på rimelige hoteller i København!

Booking.com