Larvik

Farris Bad Anmeldelse: Dette ble våre erfaringer

Anders Olsen

Inneholder annonselenker

Trenger du et avbrekk fra hverdagen? Da bør du definitivt sjekke ut Farris Bad – et luksuriøst spahotell i vakre omgivelser rett ved sjøen i Larvik!

Man skal lete lenge før man finner et mer omtalt norsk spahotell enn Farris Bad. Siden åpningen i 2009 har tusenvis av nordmenn besøkt hotellet, og anmeldelsene via forbrukerportaler som TripAdvisor er knallgode.

Her hos Vivoy er vi naturligvis opptatt av hva de ulike spahotellene i Norge har å by på. Undertegnede har besøkt Farris Bad flere ganger tidligere, og også denne gangen stod oppholdet til forventning.

Les videre i vår anmeldelse av Farris Bad!

Book ditt opphold hos Farris Bad!

bestill

Bølgensuiten imponerer

Rom på Farris Bad
Denne gangen valgte vi å slå på stortromma. Bølgensuiten levde så absolutt opp til forventningene!

Ved tidligere anledninger har vi booket oss inn på de mest populære romtypene hos Farris Bad – nemlig Ocean-rommene.

Både Ocean Superior, Deluxe og Premium byr på knallgod utsikt mot havet og stranden, og har alt du trenger av fasiliteter. Av de 3 ulike Ocean-rommene er det Premium som har den aller beste utsikten.

Likevel kan det jo bli litt ensformig å bo på samme rom hver eneste gang. Vi valgte derfor å slå på stortromma, og avlegge en 2-dagers visitt på Bølgensuiten.

Forventningene var naturligvis store. Tidligere har vi vært mer enn fornøyde med Ocean-rommene, og vi må vel nesten innrømme at det kriblet litt i magen før døren til Bølgensuiten skulle åpnes.

Det første som slår oss er den fantastiske utsikten. De store vinduene gir nydelig utsikt utover havet, og fyrtårnet rett nedenfor vinduene setter stemningen.

Sammenlignet med Ocean-rommene er Bølgensuiten også litt større. Her får du separat stue, 2 bad og et nydelig soverom.

Totalt utgjør Bølgensuiten i overkant av 40 m², mens Ocean-rommene har en størrelse på rundt 25 – 30 m².

Nydelig utsikt fra soverommet

Farris Bad Bølgensuiten soverom
Soverommet på Bølgensuiten har en egen privat balkong. Det kan vi like!

Det er tydeligvis ikke bare vi som har lagt merke til den fantastiske beliggenhet til Farris Bad. Her har arkitektene virkelig gjort sitt for at man skal nyte den flotte utsikten til enhver tid.

Nesten uansett hvor du beveger deg inne på rommet kan du ta en titt utover mot havet. På morgenen er det bare å gå rett ut på den private balkongen, og nyte stillheten i fred og ro.

Samtidig er det jo flott at det ikke bare er de mest kostbare rommene som har privat balkong. Samtlige av Ocean-rommene, alle suitene og enkelte av standardrommene har også privat balkong.

Sagt med andre ord – du trenger ikke å tømme sparekontoen for å nyte ettermiddagssolen på balkongen!

Book ditt opphold hos Farris Bad!

bestill

Direkte tilgang til badet

Bad og soverom Farris Bad

Noe av det vi likte best med Bølgensuiten var nok likevel den direkte tilgangen til badet fra soverommet. Eller En Suite Bathroom, som det så pent kalles.

Det lekre badet er utstyrt med en romslig walk in-dusj med regndusjhode, som føles helt perfekt etter en lang dag på spaet. Når du trenger å roe ned litt ekstra, kan du jo alltids ta et avslappende bad i det store badekaret. Det anbefales!

Akkurat som med balkongene, er det ikke bare de fineste suitene som har flotte baderom. Ocean-rommene er også utstyrt med romslige bad og walk in-dusj, men badekaret er altså en oppgradering du kun får på suitene.

Fantastisk spa-avdeling

Spa på Farris Bad

Nok om rommene. De fleste reiser jo til Farris Bad fordi det er et spahotell, hvor du kan booke avslappende spabehandlinger, eller bare nyte dagen i den vakre spa-avdelingen på over 250 m².

Farris Bad byr faktisk på en av Nordens største og mest innholdsrike spa-avdelinger. Her kan du nyte den behagelige atmosfæren, og få en indre ro hvor du kobler av fra en ellers stressende hverdag.

Spa-avdelingen er nydelig designet. Interiøret og dekoren er basert på den lokale steinen larvikitt, og man får rett og slett en autentisk følelse av å være her.

Farris Bad sin spa-avdeling har et bredt spekter av behandlinger og fasiliteter som tar vare på både kropp og sjel. Med en rekke saunatyper, massasjebasseng, tropedusjer, fotbad, og hele 18 spesialtilpassede behandlingsrom, kan du velge fra et variert utvalg av avslappende og forfriskende opplevelser.

Personlig likte vi nok kildevannsgrotten aller best. Kildevannsgrotten ligger privat til inne på spa-avdelingen, og den rolige atmosfæren var midt i blinken.

Book ditt opphold hos Farris Bad!

bestill

Nyt utsikten i boblebadet

Boblebad Farris Bad

På spaet finner du flere boblebad. Vår favoritt ble boblebadet som ligger ytterst inne på spa-avdelingen.

Utsikten fra boblebadet er rettet mot havet og stranden utenfor, og setter de perfekte rammene for et avslappende spaopphold. Her kan du nyte et glass vin eller en kopp te mens du tar inn den flotte utsikten!

Et barnefritt spa

Det er ikke noe galt med små barn, men litt bråkete kan det jo tidvis bli.

Vannkrig, badeballer og barn som tar bomba ut i bassenget er ikke helt synonymt med avslapping og indre ro.

Derfor er det jo fint at spa-avdelingen på Farris Bad har 16-års aldersgrense året rundt. Dette gir deg muligheten til å slappe av og nyte alle fasilitetene i fred og ro, uten en hel masse bråk og støy.

Restaurant og bar på hotellet

For å få mest mulig ut av oppholdet ditt må du naturligvis ta en tur innom restauranten på hotellet.

Restauranten byr på en spennende og variert meny med både lokale og internasjonale retter, tilberedt av erfarne kokker.

Atmosfæren i restauranten er avslappende og hyggelig, og vi følte ikke på noe tidspunkt at det ble for «stivt». Her synes vi Farris Bad har funnet den perfekte mellomtingen mellom fine dining og en avslappende atmosfære.

I baren finner du et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert signaturcocktails, vin og øl. Her kan du slappe av og nyte en drink etter en lang dag på spaet!

Opplev Larvik

Larvik

Larvik er en vakker kystby som har mye å by på for besøkende. Når du først har tatt turen til Farris Bad, bør du samtidig benytte muligheten til å oppleve Larvik!

Utforsk Larvik sentrum

Larvik sentrum er et flott sted å besøke for å oppleve den lokale kulturen og historien. Her får man en koselig småbyfølelse, samtidig som det er nok av restauranter og butikker.

Vi tok oss en tur langs gågaten, og slappet av med en kaffekopp på et av de lokale bakeriene. Vi mistenker at det var den lokale pensjonist-kaféen vi til slutt havnet på, men koselig var det likevel!

Besøk Tollerodden

Tollerodden er en historisk del av Larvik og er et flott sted å besøke hvis du er interessert i arkitektur og historie.

Området har mange gamle bygninger som gir deg en følelse av hvordan livet var i Larvik for mange år siden.

Samtidig kan du også ta en tur langs den vakre promenaden som går langs med havnen og nyte utsikten over sjøen.

Oppsummert

Alt i alt er vi nok en gang mer enn fornøyde med vårt oppholdet hos Farris Bad.

Samtlige av rommene er moderne utformet, og du kan nyte den vakre utsikten nesten uansett hvor du befinner deg på hotellet.

Spa-avdelingen er i en klasse for seg, og beliggenheten til hotellet er nærmest uslåelig!

Book ditt opphold hos Farris Bad!

bestill