Krakow

De 5 beste spahotellene i Krakow 

Karl Øgaard

Inneholder annonselenker

Her er stedene du vil sjekke inn, og aldri sjekke ut. Vi har dykket dypt inn i anmeldelser fra de mest populære booking-sidene for å finne de beste spahotell i Krakow. 

Beliggenhet og romservice er fint , men her er vi mest opptatt av stedene som får deg til å si «ahh» fra topp til tå.

Krakow er en by full av historie, kultur og flotte severdigheter. Men det er også et sted for total avkobling til hyggelige priser. Og på lik linje med den polske byen Gdansk, har Krakow også et svimlende utvalg av spa muligheter. 

Så ja, se på denne listen som en håndplukket guide laget for å hjelpe deg å finne den ultimate spa opplevelsen i Krakow. 

Kort og godt: Topp 3 beste spahotell i Krakow

Anbefalte spahotell i Krakow

Prisklasser: For hvert hotell i listen har vi kikket på priser for standard dobbeltrom, 1 natt, i lav- og høysesong. Men, ikke ta det for god fisk. Priser hopper og spretter med sesongene, vet du. Det er bare for å gi deg en pekepinn.

Mest for pengene: AC Hotel by Marriott Krakow

Spahotell AC Hotel by Marriott Cracow

Prisklasse: Fra 1000 kr til 2000 kr

Hvis du vil ha valuta for pengene og samtidig kjenne på luksus, er AC Hotel by Marriott i Krakow stedet å være! Med en rating på 9,2 fra over 7000 omtaler, er dette hotellet så bra at folk bare MÅ booke det igjen. 

Det er også det beste valget om du reiser med barn. Med barneklubb og tipp topp lekerom kan kidsa boltre seg mens dere nyter en velfortjent spabehandling.

Frokostbuffeen er fantastisk ifølge tidligere gjester, og det finnes to restauranter på stedet med middelhavsmat som får smaksløkene til å danse! Hotellet er kanskje ikke i hjertet av gamlebyen, men hvem bryr seg? To korte trikkestopp, og vips, så er du der. Du har også Wavel-slottet og Mariakirken som naboer, og for naturelskerne er hotellet rett ved siden av Blonia-parken. 

Hvis du vil kjenne deg som en ny person fra topp til tå, bør du sjekke Aliento Spa på hotellet. Her snakker vi stort innendørsbasseng, badstue, jacuzzi og et treningsrom fylt med alt fra kardio til vekter. 

Når det gjelder behandlinger, holder de ikke tilbake. De har alt fra parmassasje til ansiktsbehandling. Og alt gjøres med topp kvalitetsprodukter fra Codage Paris. 

Om ikke det er imponerende nok, så tilbyr de også high-tech behandlinger som strammer opp huden og reduserer cellulitter.

Alt i alt, for en opplevelse som kombinerer topp moderne luksus og god verdi for pengene, er AC Hotel by Marriott i Krakow et godt valg.

Finn beste pris!

bestill

Kundefavoritten: Hotel H15 Luxury Palace

Spahotell H15 Luxury Palace Krakow

Prisklasse: Fra 1500 kr til 3500 kr

Hvis du er på jakt etter topp kvalitet og en uforglemmelig opplevelse må du sjekke ut Hotel H15 Luxury Palace. Vi fant knallsterke kundevurderinger over alt. 9,5 hos booking.com og tripadvisor.com og 9,6 hos hotels.com. Over 2000 fornøyde kunder til sammen. Ikke værst! 

Stilen er en miks av moderne chic og klassisk rokokko, og rommene er så romslige og komfortable at du nesten ikke vil gå ut. 

Frokostbuffén har et vanvittig utvalg med noe for alle. Og når det nærmer seg middagstid finner du to restauranter på hotellet.

Beliggenheten er også prima i hjertet av den vakre gamlebyen. Så du er bare en kort spasertur unna St. Florian’s Gate, Lost Souls Alley, og Cloth Hall.

Hvis du er ute etter å slappe av etter en hel dag med sightseeing, er spaet på hotellet rett og slett gull.  Tenk innendørs svømmebasseng, badstue, damprom, og et boblebad som tar deg rett til himmelen. Og alt dette er åpent til kl. 22. Plenty av tid til å slappe av etter en lang dag.

De har også velværepakker som gjør det enkelt. Alt fra massasjer og ansiktsbehandlinger til ølbad og DETOX-behandlinger. 

Kort sagt, hvis du vil ha luksus, komfort, og litt eventyr krydret med noe ekstra, da er Hotel H15 Luxury Palace din go-to destinasjon.

Book luksus, komfort og eventyr!

bestill

Mest romantiske: Hotel Stary

svømmebasseng i spahotellet Stary Krakow

Prisklasse: Fra 2000 kr til 3000 kr

Er det romantikk som står sentralt? Da er det Hotel Stary som gjelder. Hvert rom har et elegant badekar og luksuriøs seng. Bygningen oser av mystikk og stil; tenk en gammel aristokrat bolig møter moderne luksus, der du til og med kan ta en glassheis til rommet ditt! 

De har også restauranten Trzy Rybki, der du kan kose deg med ekte polsk mat. Og takterrassen? Perfekt til en kveldsdrink med den du er glad i. Beliggenheten er heller ikke noe å kimse av, med en plassering midt i gamlebyen, omgitt av historie og kultur. 

Wellness & Spa på Hotel Stary kombinerer moderne luksus med et hint av historisk sjarm, noe som gir det en helt unik atmosfære. De har åpent fra kl. 07 til 21, så det blir nok tid for self-care. De har også to lekre innendørsbasseng. 

I tillegg har du tilgang til dampbad, badstue og boblebad. Her kan man virkelig la hvilepulsen synke og nyte kvalitetstid sammen. Hvis man skulle unne seg litt ekstra, tilbyr de selvfølgelig en deilig massasje. 

Så hvis du vil ha en romantisk flukt der du er omringet av luksus, historie og god mat, så kan ikke Hotel Stary slås.

Book et romantisk opphold

bestill

Luksusvalget: Bachleda Luxury Hotel Krakow

bachleda luxury hotel krakow

Prisklasse: Fra 2 000 kr til 10 000 kr (suiter) per natt.

Når det kommer til luksus i Krakow, setter Bachleda standarden. Dette 5-stjerners hotellet, med en imponerende rating på 9,6, blander 1700-tallets barokkstil med moderne bekvemmeligheter. Plassert ideelt ved Vistula-elven er det bare en kort spasertur fra hovedtorget.

Rommene? Store og komfy. Og badet? Stappet med fancy produkter. Om det er suite du er ute etter får du enda mer boltreplass, balkong, utsikt og mer luksus rett og slett (men prislappen følger deretter).

Når du er sulten, ta turen til Restaurant Gavi. Vil du slappe av med en drink? Sjekk ut Bar Opus Lounge – det stedet er liksom litt skjult, men superkult.

Og spaet? Oh la la! Det er som å trå inn i en gammel film, med alle mulige fancy ting som hydromassasje og… caldarium (det er i grunn en fancy romersk sauna). Det finnes også et treningsstudio, for de dagene du føler for å svette litt ekstra.

Så ja, hvis du er i Krakow og vil unne deg noe ekstra, vet du hvor du skal dra.

Finn beste pris!

bestill

Beste beliggenhet: Hotel Pod Roza

Spahotell Pod Roza

Prisklasse: Fra 1500 kr til 2500 kr

Ønsker du å være midt i Krakows pulserende hjerte? Ta en titt på Hotel Pod Różą. Tenk kule kafeer, restauranter og alle de kule stedene du vil sjekke ut, rett ved dørstokken din. Litt gøy fakta: dette er Krakows eldste hotell og har huset folk siden 1600-tallet!

Her får du stor plass med høye tak, og designet er som en kul blanding av old-school renessanse og moderne luksus. Du kan slå deg ned i alt fra et standard rom til fancy suiter eller en hel luksusleilighet om du vil! Hvis du er sulten, har de en råbra restaurant som serverer deilige polske retter og internasjonale favoritter.

Spaet på Hotel Pod Roza følger den elegante renessansestilen som resten av hotellet, men med moderne touch, noe som gjør det hele til en unik og luksuriøs opplevelse. Selv om de ikke har et basseng, mener folk at spaet er top notch.

Her er massasjene Ah-mazing! Du kan få alt fra tyrkisk bad til nakke- eller hodemassasje. Folk sier at massørene deres er superdyktige, så definitivt verdt å sjekke ut.

Finn beste pris!

bestill
Hvor bør man bo i Krakow?

Det kommer an på hva du er ute etter, men Gamlebyen er alltid et sikkert valg for første gangs besøkende, med nærhet til de fleste attraksjoner og et bredt utvalg av hoteller.

Hva er det beste hotellet med spa i Krakow?

Basert på pris, service og spa tilbud er Hotel H15 Luxury Palace omtalt av mange som en av de beste spahotellene i Krakow.

Når er det best å reise til Krakow?

Mai til september er de beste månedene for godt vær, men hvis du vil unngå folkemengder og høye priser, kan våren og høsten være gode tidspunkter.

Takk for at du tok deg tid til å lese! Med denne informasjonen i hånden, haper vi du vil finne det ideelle spahotellet for ditt opphold i Krakow. Vi ønsker deg en uforglemmelig (chill) reise.